Másnak is van ilyen napja? Ez gáz? /lustaság/
Csütörtökön és pénteken nagyon korán kellett kelnem. Emellett egyébként elaludni sem tudtam.
Péntek délután már úgy jöttem haza hogy rottyon voltam. Majdnem elaludtam a buszon. Szóval délután laza semmittevés volt a programom, mert megérdemlem.
Viszont a mai nap sem lett tartalmasabb.
Filmeztem, próbáltam elaludni, de nem sikerült és már megint fekve nyomkodom a telefont.
Az eleinte megérdemelt pihenésből már rossz érzés lett, mert lenne dolgom. Az egyiket holnap reggelre kéne megcsinálni, a másikat meg már túl régóta halogatom.
Nektek mennyire van punnyadós napotok? Hogy megy ez másnál?
Hey, üdv! Két napja rohadok itthon, részben szó szerint. Most már utálom magam annyira, hogy össze fogom szedni magam egy-két órán belül és irány a világ.. Vagy legalábbis a bolt, minimum.
Csütörtökön már nem bírtam egyenesen ülni a széken, annyira fáradt voltam. Nem mondom, hogy kipihentem magam. De ez most már akkor is zavar ebben a formában.
Szerintem te is csinálj meg valamit a dolgaid közül, vagy talán az összeset és pihenj úgy. Sokkal jobb érzés lesz! Tapasztalatból mondom. Extrém lusta vagyok.
Én inkább nagyon korán kelek és munka előtt csinálom meg a dolgaimat, pl tanulást, mert munka után már nem tudom rávenni magam semmire.
Ebéd után szundiztam egy jót, most meg fetrengek és gyakorizok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!