Lehet ezert nem szeretek tanulni, takaritani?
Azt vettem eszre, hogy mikor elkezdtem most is rendet rakni a szobamba, egybol eszembe jutott egy csomo rossz, kellemetlen dolog. Es mar majdnem sirhatnekom volt. A regi dolgok, a mostaniak, amik nyomasztanak, minden.
Aztan rajottem, hogy en mindig csinalok valamit. Vagy suliban vagyok, itt nincs idom elmerulni a gondolataimban. Ha hazajovok tevet nezek vagy a telefonom bujom. Ezt tudom, hogy figyelemelterelesnek is hasznalom, mivel mikor elpusztult a kutyam, akkor is telefonoztam, hogy ne gondoljak ra. Illetve edzesre jarok meg vagy alszom.
Szoval erre gondoltam. Ez lehetseges? Mivel a tanulas is olyan dolog, hogy ugyan arra figyelnek, megsem tudok feltetlenul. Egyedul maradok a gondolataimmal.
Lehet ez az oka? Vagy ez hulyeseg, belemagyarazas?
Tenyleg keresem az okokat, hogy miert vagyok ilyen, aztan most ez a legujabb otletem.:DD
Azert nem gondolom, hogy biztosan lusta vagyok, mert ezelott nem volt ilyen problemam, legalabbis nem ilyen mertekben.
Lehet.
Erre egy megoldás van. Ne gondolkoz!
Csak csináld. Ha takaritani kell akkor arra figyelj.
Elég kevesen szeretnek tanulni, takarítani. :)
De amúgy nem hülyeség. Sok minden nyomaszt? Mert akkor nekem ez úgy hangzik, hogy a stressz kezd megártani, azt kéne megszüntetni.
Vannak dolgok, amik nyomasztanak. Amiket meg kene csinalnom, de felek pl.
Illetve regi hulyesegek is eszembe jutnak. Hogy nekem kb 12 eves koromban mamam ideadta a regi ruhait es sose hordtam oket, sot azt sem tudom, hogy most hol vannak
Es emiatt buntudatom van.
Tehat ilyen teljesen nagyon regi dolgok, pedig igyekszem kizarni a multat es nem kattogni rajta.:DD
Ez nem hangzik túl félelmetesnek. Viszont picit tényleg hülyeség. :P :) De, van ilyen. A rossz emlékek gyakran élénkebbek, és előtörnek néha csak úgy, ok nélkül. A figyelemelterelés, mint láttad, jó rá. Hallgass valami zenét pl., ami felvidít amikor olyasmit kell csinálni, ami nem köti le a gondolataidat.
(Amúgy emiatt nem kell bűntudatot érezned. Nem úgy hangzik, mintha rosszindulat vezérelt volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!