Férfiak, fiúk! Mikor sírtatok utoljára? Mi volt az ok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 15:00
1/11 Dr.med.habil. Genya válasza:
Az én férjem akkor sírt, amikor megtudta, hogy az barátnőmnek a párjának agydaganata van, és nekem kell elmondanom. Azelőtt valami aranyos versenybikás mesén :D érzékeny a drágám :D
2/11 anonim válasza:
Belekentem a hajzsírom a szemembe :D
3/11 anonim válasza:
Az én férjem akkor sírt utoljára, amikor először beteg lett a kisbabánk. Semmi komoly, csak megfázott. A karjába vette és altatni próbálta az én sikertelen altatásom után. Akkor elsírta magát.
5/11 anonim válasza:
Arra nem emlékszem, hogy mikor sírtam utoljára, viszont legutóbb a Biciklitolvajok c. olasz filmen érzékenyültem el, mondhatni megkönnyeztem.
6/11 anonim válasza:
Ma a kilátástalan élethelyzetem miatt.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, tavaly februárban, nagymamám halálakor.
26/F
10/11 anonim válasza:
Tegnap este. Csak úgy jött, mert olyan kedvem volt, de egyébként is szoktam, mert emo vagyok
Egy random tini UwU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!