Mikor sírtatok utoljára és miért? (Kor/nem)
Én körülbelül nyár közepén sírtam, inkább csak kifolyt pár könnycsepp és azért, mert nosztalgiáztam és meghallgattam egy olyan számot amit anno 9-10 éves koromban nyomattam mindig és felidézte bennem a régi emlékeket, azóta nagyon sok minden változott.
17/F
Tegnap előtt zuhanyzás közben, a nemrég elveszített nagymamám miatt. Csak ott engedhetem el magam igazán, van két pici gyermekem.
26/N
Nem tudom pontosan, de valamikor idén, mert nem találom a társam és iszonyatosan magányosnak éreztem magam.
28 F
kb egy hete..egy rákos ismerősöm küzdötte a haláltusáját..nem voltam ott csak belegondoltam, hogy mekkora gáz, hogy a jó emberek annyiszor nehéz sorsúak..
azon szorítottam, hogy csak már legyen vége szegénynek, iszonyatosan szenvedett..
25F
nem emlékszem már rá, de szerencsére nem is fontos
mondjuk én utoljára szerintem a nevetéstől sírtam
25F
Augusztus elején sírva vezettem végig az M7-esen, mert aznap mérgezték meg szegény 2 éves cicánkat és a fél napot azzal töltöttük, hogy láttuk a haláltusáját és próbáltuk megmenteni, sikertelenül :'(
Mindezt aznap, amikor indultunk volna nyaralni...
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!