Szerintetek, ha egy fiú szőkére mellirozza a haját, az még nem számít melegnek, igaz?
Az első jól írta.
Ettől teljesen függetlenül nekem nagyon nem jön be, ha egy fiú bárhogy festi a haját (poénból kékre fújni másnap kimosni az oké)
Nem nekem kell tetszen, tégy úgy, ahogy neked jól esik.
Chuck Norris is festette a haját fiatal korában és ő is heteró volt. Nem is igazán értem, hogy most miért számít valaki némely emberek számára melegnek.
Valaki festett/mellirozott hajjal még helyesebb is lesz, mint a saját biológiai hajszínével.
Csak nezzen ki jol, ez a lenyeg. Ha valaki csak azert nez melegnek, mert fested a hajad, az szora se erdemes, idiota.
Az viszont szerintem undorito (noknel es ferfiaknal is) amikor szinte fekete hajba szoke csikokat tesznek es az ember ugy nez ki, mint egy zebra. Kb 15 eve volt ez divat talan, szornyen nezett ki :D
Ennel meg a szines haj is ezerszer jobb, de persze kinek mi.
Kérdezem én, hogy mit számítasz az, hogy melegnek néznek-e, ha neked tetszik?! Amúgy, hogy válaszoljak is, nem, nem számít melegnek.
Egyébként pedig Happy Pride Month Folks!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!