Más is úgy érzi, hogy a járvány miatt egyre rosszabbá, élhetetlenebbé válik a világ?
Eddig is elég negatív volt a világ összképe, de ez a koronakamu rátett még egy lapáttal. Hihetetlen komolyan, ami a világon folyik. Az emberek megvezetése, diszkriminálása, a szabadságunk elvétele, a jogainktól való megfosztottság. Ez a hatalmi játszma ami folyik a járvány körül...
Nektek mi a véleményetek a mostani helyzetről? Ti komolyan egy ilyen világban akartok élni?
"Már lassan vége."
Még csak most kezdődik :D.
Hogy mi korlátoz? Hát csak ez diktatórikus rendszer.
"de ez a koronakamu"
Kerlek szepen menj el (akar ma is) mondjuk a Szent Imre korhaz (bp) masodik emeletere, ahol haldokolnak az emberek a covid miatt.
Az oke hogy ez a velemenyed hogy koronakamu, de masok csaladtagjai, szerettei fele mutatsz megalazast, tiszteletlenseget ezzel.
"én eddig sem jártam sok helyre"
Akkor honnan veszed az állításod?
Alapból xar ez a világ, ez a társadalom meg duplán fura.
A zemberek távolodnak egymástól, nem érdekli a másik, kb. mint a "Vagyunk, de minek?" kategóriában éli nagyon sok ember az életét. Viszont azt nem értem, ha így élünk, akkor minek vállalnak pulyákat a zemberek? Csak a mani miatt?
Kamunak nem mondanám, én is átestem rajta. Tény az is, hogy nem olyan hűdenagy világjárvány, mint ahogy előadják, és kihasználják a politikusok a helyzetet saját célra....
Eddig se volt élhető itt a világ, de már katasztrófa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!