Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A gyermekmolesztálókat miért...

A gyermekmolesztálókat miért kell folyton pedofilnak hívni a médiában?

Figyelt kérdés
Tudtommal a gyermekmolesztálók csak kis része pedofil, de aki ezt a szót emlegeti (ami egyébként szerintem hibás, inkább pedoszexuálisnak kellene hívni őket, a -fil nem ezt jelenti), többnyire az előbbit érti alatta. Nyilván elítélendő az ilyen cselekmény, de aki nem csinált soha semmit, nem kéne megbélyegezni. Ezt a szót nem is kéne emlegetni egyáltalán, ha nem ilyen emberről van szó. Amúgy nem ismerek egyet sem.

2021. jún. 2. 14:05
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
(én a #pedofil címkét adtam meg, szó nélkül kiegészítette)
2021. jún. 2. 14:06
 2/36 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
63%

"Mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos!"

Nem mindegy amúgy? Kasztrálás vagy halálbüntetés, ezt érdemelnék, MIND!

2021. jún. 2. 14:06
 3/36 anonim ***** válasza:
80%

Ezt a kerdest tenyleg nem hogy fel kell tenni, meg is kell vitatni?

Te jo isten...

2021. jún. 2. 14:09
 4/36 anonim ***** válasza:
95%

"gyermekmolesztálók csak kis része pedofil"

Ez tévedés, éppen ellenkezőleg: A pedofiloknak csak egy része (nem tudom mekkora része) gyermekmolesztáló. Ugyanis aki pedofil hajlamú, attól még nem feltétlenül molesztál gyereket, de aki gyermekmolesztáló az minden esetben pedofil hajlamúnak tekinthető.

2021. jún. 2. 14:12
 5/36 anonim ***** válasza:
32%

Akik gyerekeket molesztálnak, azok döntő többségében pedofilok...

Olyan mintha azt kérdeznéd, a bogarakat miért nevezzük rovarnak

2021. jún. 2. 14:19
 6/36 anonim ***** válasza:
33%

"de aki nem csinált soha semmit, nem kéne megbélyegezni."

Ezt most nem igazán értem, szóval te a gyerekmolesztálást semmiségnek nevezed?

2021. jún. 2. 14:36
 7/36 anonim ***** válasza:
96%
Fordítva ülsz a lovon, a pedofil nem feltétlenül gyerekmolesztáló - ide tartoznak azok akiknek vannak ilyen vágyaik de soha nem engednek nekik teret, de a gyerekmolesztáló az bizony pedofil.
2021. jún. 2. 14:36
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

A pedofilitás egy parafília. Amúgy igen, sok pedofil van akik soha nem nyúlnának hozzá úgy egy gyerekhez. Igen, vágynak rá, de tudják hogy rossz dolog, így nem teszik meg.

Üdv: egy másféle parafíliában szenvedő

2021. jún. 2. 14:43
 9/36 A kérdező kommentje:
Márpedig több helyen is azt olvastam/hallottam, hogy a gyermekmolesztálók jelentős része csak hatalmi helyzetben van, amit kihasznál, nem pedofilok. Nem írtam olyat, hogy a pedofilok nem molesztálnak gyerekeket, előfordul ilyen is. Nem védem a gyerekmolesztálókat, ítéljék csak el őket, mint eddig. Talán gyakorolni kéne egyeseknek a szövegértelmezést.
2021. jún. 2. 14:45
 10/36 anonim ***** válasza:
64%

"Márpedig több helyen is azt olvastam/hallottam, hogy a gyermekmolesztálók jelentős része csak hatalmi helyzetben van, amit kihasznál, nem pedofilok."

Talán nem a buvárból kéne tájékozódni, akkor nem beszélnél ilyen hülyeségeket.

2021. jún. 2. 14:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!