Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kedves 40-50 közöttiek, mi a...

Kedves 40-50 közöttiek, mi a jó ebben az életkorban?

Figyelt kérdés

Tényleg nem provokációnak szánom a kérdést, hanem a tényleg jó dolgokra lennék kíváncsi, amit éreztek, átéltek. Lehet olyanokat olvasni, hogy 40 fölött már ez a rossz, meg az a rossz, hogyan kéne élni, hogyan kéne éreznünk magunkat stb. Az eddigi élettapasztalatotok, életbölcsességetek alapján mi a jó?

Férfiak és nők válaszát egyaránt várom.

Majd én is elmondom, ha érdekel valakit. :)

ma 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Egy tipikus 40-50 év közötti kamasz, kb érettségiző gyerekkel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy megláthatja, hogy utódja hogy teszi meg a nagybetűs életben az első lépéseket, hogy mennyire tud megállni a saját lábán, hogy mennyire tudta felkészíteni az élet dolgaira. Ez az a szakasz, amikor visszajelzést kap az elmúlt 20 évéről.

Karrierben ez a csúcsállapot. Eddig felfelé lehetett törni, s jellemzően innen feljebb már nemigen.

Egészségügyileg még rendben a szellem és a test, tehát még valamennyire lehet lépést tartani a világgal, a fiatalabbal, és még nem annyira antiszoc az ember, hogy ne értse a kamaszkort...

ma 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
40+ vagy? Igen, érdekel, hogy neked mi a jó - nekem most néhány napig minden. Tegnap volt az eljegyzésünk (46 N)
ma 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem pl az, hogy egyre nagyobb és önállóbb a gyerek (13 lesz), így nekünk egyre könnyebb, újra van több időnk egymásra. A férjem karrierje szépen alakul, be tudunk iktatni olyan nyaralásokat, amikre mondjuk 10 éve nem volt lehetőségünk. Most olyan beérkezettnek látom az életemet.

40-44 évesek vagyunk.

ma 20:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs családom, nincs gyerekem, látom, ez a legfőbb mérce. :(
ma 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Az volt a kérdés, hogy kinek mi a jó 40-50 között. Hát bocs, ha nekem az amit leírtam :D legközelebb írd oda, hogy csak egyedülállóak válaszait várod.
ma 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a jo csak bemne hogy meg nem vagyok 50-60 kozott..
ma 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Magabiztosabb vagyok dolgokban, tapasztaltabb, sok mindent láttam már, jó érzés, hogy közben közösségibb valaki lettem, jó, hogy annyi ismerős, barát lett az úton, hogy egyszerűen nincs elég idő(ez nehéz is). Mostanra munkakörülmények is rendben. Meg eleve érdekes az élet egy nagyobb szeletét látni. A sokféle körülmény, ember, meg a világállapot (pl internet előtt és után). Meg egyáltalán, hogy valahonnan elindult az élet és tök nem gondoltam volna, hogy ilyen és ennyi kanyar lesz, ennyiszer fog egészen megváltozni.
ma 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!