Számotokra életkorban meghatározva egy ember életében melyik évek azok a "legszebb évek"?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 17:00
3/15 anonim válasza:
16-36 kozt. 16 evesen mar tobb onallosaga van az embernek, viszont nem tul sok kotelezettsege, 36 utan meg mar jon a para a 4.x miatt :D
4/15 anonim válasza:
35-50
35-nel ujra szabad voltam (elvaltam)
50-nel viszont jott az elso infarktus
Ketto kozott ihaj-csuhaj sose halunk meg! Erett fejjel ... kello egzisztenciaval. Szupi volt!
5/15 anonim válasza:
Minden kornak megvan a szepsege, de a gyerekkor talan a legjobb 8-12 ekkor van a legkevesebb stressz az emberen, mar akit a szulei nem szekiroznak agyon.
7/15 anonim válasza:
16-25 (lehetett volna a legszebb, de amúgy a legxarabb volt)
10/15 anonim válasza:
Kinek mi.
25 éves koromig az alkoholista apám és lekezelő rokonságom árnyékában éltem depressziósan, 25-30 éves korom között felépítettem egy relatív átlagos egzisztenciát. Albérlet, céges autó, hobbik, öröm és boldogság, relatív jó fizu, megtakarítás.
Elmúlt pár év relatív jól telt.
Ettől függetlenül a fiatal koromnak is megvoltak a szépségei. 1-2 jó barát, sok játék, minimális felelősség, barátnő, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!