Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ultra gáz szerintetek? Ugyhagy...

Ultra gáz szerintetek? Ugyhagytam a vécét dolog utan a körmösömnél, mert nem volt jó a viznyomás.

Figyelt kérdés

A körmösöm a szalonjában fogad vendégeket, ma voltam nála. Minden simán ment, de a hasamat nagyon bantotta valami. Ahogy kész lettünk elmentem a mosdóba. Elvégeztema a dolgomat, de valami nagyon minimalis viznyomas volt csak és nem vitte le a végterméket. Bepánikoltam, csak papirt dobtam a tetejére, beteritve a cuccost és kijöttem. GyOrsan fizettem és mentem. Ez délelőtt volt, még egy körmös csajszi dolgozik a szalonban az enyémen kivül, nála is volt vendég. Ha szerencsém van utanam még egy darabig nem ment senki be és nem gyanakodnak rám.

Vagy szerintetek tudják hogy én voltam és inkább többet ne menjek hozzá?

(19L)

2021. jún. 1. 17:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán értem. Nálunk például a településen elég gyakori a csőtörés, mert állandóan csak kókányol a szolgáltató, és emiatt gyakran nincs víznyomás.

Ez szerintem is gáz, de mégis mit kellene tennem? Hogy tudnék én ezen segíteni? (azon kívül, hogy mi már fixen tartunk otthon pár hordó vizet ilyen esetekre, ami igazából elég siralmas a 21. században)

2021. jún. 4. 13:00
 32/32 bence126 válasza:
100%
Jò nagy hurka volt ès jò kemèny volt ? Vagy jò sok bogyò ès el dugitotad a wcèt??
2022. febr. 7. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!