A huszonévesek többsége tényleg bulizik mert én még sosem voltam, és nővel sem volt még kapcsolatom 22 évesen ez ultra gáz?
Csak nővel nem?
Nem, gáz. A tömérdek ilyen jellegű kérdés a gáz.
Ha nem szeretsz bulizni, mert nem a Te világod akkor ne tedd. Keress máshol barátnőt. Valószínűleg jobban is jársz minnt egy buliban.
Mi az, hogy illik bulizni? Sügér... Van, aki ilyen, van, aki olyan. Az emberiség még mindig nem jutott el odáig, hogy ezt észrevegye. Én sem vagyok buliba járós fajta, hőbörögnek is érte. De ki a rákos megbetegedést érdekel? A barátnőtéma viszont kényesebb dolog nálam, fáj, hogy nincs...de bele kell törődnöm abba, hogy nem lesz. Sajnos nem születtem mázlistának.
21/F
A többség igen, mert alapból többen vannak az extrovertáltak, akik a társaságban létből szerzik az energiájukat, és hozzájuk csatlakoznak azok az introvertáltak, akik szeretnének kicsit extrovertáltkodni vagy csak simán megfelelni a többség igényeinek-társadalmi elvárásoknak.
Te nem tartozol közéjük. Nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!