Van egy lány akivel nagyon jó volt a kapcsolatom de nem jártunk és nem voltunk jóban egy ideig. Lehet még köztünk valami? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval, a lánnyal már csókolóztam, mindig jártam ki elé reggel, és nagyon jóban voltunk. Most szeretném újra meghódítani, de lehet hogy már nem is bír, mert múltkor osztály másik oldalára álltam, mert hallottam róla dolgokat(kamu volt) Szeretném ha segítenétek, hogy közelítsem meg és megéri-e egyáltalán. Ismétlem, nem voltunk együtt csak szoros kapcsolat.2016. márc. 8. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!