Megromlott a kapcsolatom egy jó barátommal egy lány miatt. Helyre lehet még ezt hozni?
1 hónapja kezdődött minden,ugyanis ezzel a lánnyal egy busszal utazunk már 3 éve,de csak pár hónapja figyeltünk fel rá.Mindketten mondtuk,hogy szép,meg aranyos lány,de ez így ennyibe is maradt.Majd a barátom egyik nap bejelölte facebookon,és másnap reggel pedig a lány engem.Mindketten szoktunk beszélgetni a lánnyal,persze nem egyszerre 3-asban.Az a helyzet,hogy mindkettőnknek kell ez a lány,de ez már a barátságunkra is rátette a bélyegét,mert ma már szinte egész nap hozzám se szólt a barátom.
Én 19 leszek,a barátomnak napokon belül lesz a 18.szülinapja,amire egyébként nem kaptam meghívást,és szerintem már nem is fogok,a lány pedig 17 éves.
Helyre lehet még ezt hozni? Egyébként 12 éves barátságról van szó.
A kérdés az, hogy ha Te most hagyod a barátságotok kedvéért a leányzót még akkor is ha Ő Téged kedvel akkor mit éreznél ha a barátod pedig összejönne vele? El tudnád-e fogadni! ...a "barátságotok" kedvéért!!!
Szerintem udvarolj nyugodtan a leányzónak úgy is Ő fogja eldönteni, hogy melyikőtök kell neki és ezt a másik félnek tudomásul kell vennie! Ha a srác a barátod akkor meglátod, előbb-utóbb belátja.
Gondolj arra ha fordítva történne mindez akkor Te hogyan reagálnál? Gondolom tiszteletben tartanád a leányka döntését és nem a barátodra neheztelnél, mert ez nem arról szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!