Ultra gáz szerintetek? Ugyhagytam a vécét dolog utan a
körmösömnél, mert nem volt jó a viznyomás.
Figyelt kérdés
A körmösöm a szalonjában fogad vendégeket, ma voltam nála. Minden simán ment, de a hasamat nagyon bantotta valami. Ahogy kész lettünk elmentem a mosdóba. Elvégeztema a dolgomat, de valami nagyon minimalis viznyomas volt csak és nem vitte le a végterméket. Bepánikoltam, csak papirt dobtam a tetejére, beteritve a cuccost és kijöttem. GyOrsan fizettem és mentem. Ez délelőtt volt, még egy körmös csajszi dolgozik a szalonban az enyémen kivül, nála is volt vendég. Ha szerencsém van utanam még egy darabig nem ment senki be és nem gyanakodnak rám.
Vagy szerintetek tudják hogy én voltam és inkább többet ne menjek hozzá?
Tudom hogy nem volt túl elegáns húzás, plane nem nőies tőlem, de nézzétek el, ahogy irtam is, eléggé bepánikoltam. 🙁 Abban a pillanatban ez tűnt a jó megoldásnak.
2021. jún. 1. 17:48
12/32 anonim válasza:
Randin ne hagyd ki ezt a húzásod is megemliteni
2021. jún. 1. 17:54
13/32 anonim válasza:
Nyugi,ez teljesen természetes.Mással is előfordul.
2021. jún. 1. 17:57
14/32 anonim válasza:
Nem fordul elő, normális ember szól ha gond van, nem hagyja ott a telerakott budit
2021. jún. 1. 17:58
15/32 anonim válasza:
Bogárka! A frissen mázolt körmeiddel lakaparhattad volna a trutyidat a budi faláról!
2021. jún. 1. 18:24
16/32 anonim válasza:
Szerintem itt a válaszok és a válaszadók többsége jóval primitívebb, mint amit a kérdező csinált, de mindegy 😄
2021. jún. 1. 18:27
17/32 anonim válasza:
"7-es ezt milyen értelemben mondod? :)"
Abban biztos lehetsz, hogy nem pozitív értelemben mondta.
A kérdésre válaszolva: igen, baromi gáz.
2021. jún. 1. 18:27
18/32 Metionin válasza:
Hát eléggé. Szólni kellett volna hogy nincs víznyomás és emiatt nem működik a lehúzás. Én is jártam már így és ugyanúgy vödörrel oldottam meg, mint az előttem író egyik válaszoló.
2021. jún. 1. 19:25
19/32 anonim válasza:
16os. Primitív? Miért is?
2021. jún. 1. 19:28
20/32 anonim válasza:
En azt mondanam, legyszives adj egy vodrot, nem viszi le a szart a lehuzo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!