Ultra gáz szerintetek? Ugyhagytam a vécét dolog utan a körmösömnél, mert nem volt jó a viznyomás.
A körmösöm a szalonjában fogad vendégeket, ma voltam nála. Minden simán ment, de a hasamat nagyon bantotta valami. Ahogy kész lettünk elmentem a mosdóba. Elvégeztema a dolgomat, de valami nagyon minimalis viznyomas volt csak és nem vitte le a végterméket. Bepánikoltam, csak papirt dobtam a tetejére, beteritve a cuccost és kijöttem. GyOrsan fizettem és mentem. Ez délelőtt volt, még egy körmös csajszi dolgozik a szalonban az enyémen kivül, nála is volt vendég. Ha szerencsém van utanam még egy darabig nem ment senki be és nem gyanakodnak rám.
Vagy szerintetek tudják hogy én voltam és inkább többet ne menjek hozzá?
(19L)
A hosszú műkörmeiddel úgy sem tudtad volna kitörölni a seggedet,
de, hogy még ott is hagyod mutatóba a kupac szarodat, az egy szégyen.
Körmös vagyok, pici szalonban. Nálunk is volt ilyen, egy néni többször is megcsinálta ezt, csak lefedte... Pedig semmi gond a vízzel, gondolom elfelejtette. De egyszer szarral kikente a falat, ajtót, földön is volt.
Képzeld el azt is hogy mennyire atom gáz nekem is pl ha jön a következő vendég és a budit így találja, mit fog rólam gondolni? Pedig nem én voltam, és nem mehetek be minden egyes vendég után ellenőrizni, hogy ugyan hogy hagyja maga után ott a wc-t... Van kirakva nedves törlőtől kezdve minden amivel a nők rendbe tudják szedni magukat és a környezetet is ha esetleg az kell.
Nem értem az embereket, téged sem kérdező, mit kell azon bepánikolni hogy elmentél szarni a körmösnél? Emberekkel foglalkozunk nap mint nap, gondolod hogy prűdek vagyunk? Vagy nem láttunk cifrábbat? Kellemetlen, ez igaz, hogy pont ott jött rád, dehát természetes emberi dolog, van ilyen, semmi gond nincs ezzel. Az hogy otthagytad kritikán aluli.
A helyedben bármennyire is kínos felhívnám őket és elmondanám őszintén mi történt és bocsánatot kérnék. Ha ezután hajlandó újra fogadni akkor valami ajándékot vinnék, és személyesen is elmondanám mennyire szégyellem magam. Persze tudom ez sokkal nehezebb, mint simán eltűnni, mégis én pl ezt inkább díjaznám. Egy életre meglenne a véleményem, mint ahogy meg is van az említett néniről, de ő idős, és nyilván nem szándékosan csinálta, nem haragszom rá csak para minden alkalommal ha elmegy wc-re :D
Olyan vendég is volt, aki a közelben lakott de hozzánk járt be fosni, nem időpontra csak simán a wc kellett. Szóval vannak rosszabb dolgok is annál amit te csináltál és vastag bőr az arcokon.
Valószínű, ha nem is egyértelmű de sejthető, hogy te voltál, ha nem mész vissza akkor egyértelmű lesz, ha visszamész akkor sem fog kiderülni feltétlen, max egy két nézésből rájössz.
Undorító emberek vannak.
Anyósom otthon dolgozik műkörmösként, mesélte ő is meg a párom is hogy találták már összesz@rva a wc-t ott is, a saját otthonukban... Utána az ilyen ügyfeleknek inkább nem vette fel a telefont.
Én is jártam már így és be is pánikoltam, majd 1 perc gondolkozás után szereztem egy vödröt vagy flakont, és leöblítettem azzal.
Persze könnyebb igénytelennek lenni.
28: el nem tudod képzelni mi mindent beledobnak és miket művelnek emberek csak mert nem a saját wc-jük. Arról nem beszélve hogy egy ilyen jellegű probléma is használat közben derül ki, tehát ha a kedves vendég nem szól akkor később, majd akkor lesz észre véve amikor az ott dolgozó is elmegy pisilni, amit ilyen munkánál nem óránként hanem egy nap mondjuk 2-3szor fog tudni megtenni. Reggel még lehet jó volt, aztán valaki jól megráncigált valamit, nem szólt, kész a baj. Nem csak a vizesblokkra hanem a kilincs, ajtó, székek, fal(!!!!), a gépek amikkel dolgozunk, és egy csomó más egyébre kell figyelni, ezek mellett a telefon/sms/messenger/viber amin bejelentkeznének a vendégek de közben foglalkozni kell azzal is aki épp ott van. Szóval több felé szakadunk. Azt gondolom nem nagy elvárás hogy jelezzék ha gond van, otthon ha valami elromlik azt is te veszed észre, vagy akikkel laksz.
Ja és hát ugye az a wc ami napjában több, mint 40szer van lehúzva se úgy bírja mint az otthoni. Se a kézmosó, se az ajtó és még sorolhatnám. Ja plusz szakember se azonnal fog ott teremni.
Sok elvárás van a szolgáltatók felé, mindnek igyekszünk megfelelni de mi is emberek vagyunk.
(25ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!