Leghülyébb keresztnevek/névadások a környezetetekben?
Szerintem az Izabella és a Violetta nevek eléggé beépültek már, nekem magyar nőként sem tűnnek furának. Míg egy Denerisz, ami egyértelműen a Trónok Harca
Daenerys-ának az átirata, mert különben kimondhatatlan lenne, sokkal gázabb.
Hála a jó égnek azért a közvetlen környezetemben értelmes emberek élnek... még ha különlegesebb nevet adnak a gyereknek, az sem idióta (pl. Annaróza így egyben... egyedi, de nem idétlen). Viszont rokontól meg ismerőstől, akik gyerekekkel foglalkoznak a munkájuk során, szoktam hallani a durvább neveket. Pl. Karácsony Noel (aki nem tudná, a Noel jelentése franciául karácsony.... szóval a gyerek neve Karácsony Karácsony :D), Dzsúlió, Végh Béla, ilyenek.
Ez meg nem most volt, hanem egy jó tíz évvel ezelőtt... ismerős gyereke akkor ment elsőbe, és kérdeztük, hogy hogy viseli a sulit... mondják, hogy lelkes, szeret tanulni (még :D), jól elvan az osztállyal, csak van ez a Rami az osztályban, aki erőszakos meg neveletlen meg verekedős...
Megkérdeztem naivan, hogy egy lány ennyire agresszív?
Ja nem, ő fiú. Ramszesz.
Ezen paff voltam, de tényleg :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!