Mit gondolna rólatok a környezetetek, ha kiderülne milyen kérdéseket tettetek már fel a gyakorin?
Figyelt kérdés
Van amit gáznak tartanátok, ha kiderülne? Van amire büszkék lennétek, mert akár a világot is megválthatná a kérdésetekre adott válasz? Van amit csupán hátsó szándékkal kérdeztetek és el akartatok érni vele valamit (ezért le is tagadnátok, hogy ti voltatok)?2020. aug. 13. 15:50
1/9 anonim válasza:
Lenne olyan, amelyik kifejezetten kellemetlenül érintene (szexuális fétis), de a legtöbb általános, normális kérdés - csakúgy, mint a válaszaim, amik kivétel nélkül segítő szándékkal íródtak.
2/9 anonim válasza:
Egyesek ugy èreznék kibeszélem öket
3/9 anonim válasza:
Semmi különöset, többnyire olyan kérdéseket tettem fel amire nem is jött válasz mert tényleg kb senki sem tudja de egyik sem kellemetlen vagy személyeskedő.
4/9 anonim válasza:
Szerintem lenne, aki emiatt érdekesnek tartana, lehet, hogy érdekelné az a dolog, ami engem.
5/9 anonim válasza:
Pár ember kibeszélésnek élné még 1-2 kérdésemet, de ezektől eltekintve a többi rendben van. Szerintem legalábbis.
6/9 anonim válasza:
Pont ezen gondolkodtam a napokban :D. Kérdezni ritkán szoktam, illetve mostanában egyáltalán nem. A válaszok tartalmát nem szégyellem, nem szoktam trollkodni, meg intim, szexuális témákban sem írogatok, úgyhogy nem lenne mit szégyellnem, de mindennek ellenére sem örülnék, ha kitudódna az itteni “aktivitásom”. Ennek az az oka, hogy mindenki egy nevetséges platformnak tartja a gyakorit, és nem örülnék, ha kitudódna, hogy én komolyan veszem néha :D.
7/9 anonim válasza:
Huhh most megnéztem a kérdéseim és őszintén örülök hogy anonim ez az oldal...
8/9 A kérdező kommentje:
:) Biztosan nem annyira durva, a zemberek sokszor csak belegondolnak dolgokat dolgokba :D Vagy???
2020. aug. 24. 18:15
9/9 anonim válasza:
#7 vagyok főként családi problémákban kérek segítséget, ezek pedig úgy érzem nem tartoznak másra, és névvel nem is szeretném megosztani őket, közvetlen környezetemben nagyon kevesen tudnak a problémáiról és hát khm khm idejárok panaszkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!