Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Furcsa, ha valaki kutyaugatás...

Furcsa, ha valaki kutyaugatás miatt kiakad? Ha egy kutya ugat a környezetében rendszeresen éjjel-nappal, este, hajnalban úgy, mint egy idióta?

Figyelt kérdés
Napközben nem nagyon, mindig estére jön rá az ugathatnék, aztán reggelig rendszeresen nekikezd az ugatásnak, van hogy sokat ugat, van hogy kevesebbet, nem minden éjszaka egyformán. Furcsa kiakadni ezen?
2020. jún. 24. 05:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem furcsa.

Ha panelos panelben kutyat tartani a furcsa.

2020. jún. 24. 05:53
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem furcsa, én is kiakadnék az állandó ugatástól.
2020. jún. 24. 07:15
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Èn is kiakadnèk, mondom ùgy, hogy èn is egy panelos kutyàs vagyok .
2020. jún. 24. 07:28
 4/15 anonim ***** válasza:
7%

Uhh, lehet, hogy a szomszédom vagy? :D

Egyébként szerintem teljesen normális, de hát nem az a dolga a kutyának, hogy ugasson?

2020. jún. 24. 07:40
 5/15 anonim ***** válasza:
45%

Kutyát tartani panelban, eleve igénytelenség! Jártam már olyan panelban, ahol vagy kutya volt. Az "illatot" most nem akarom ecsetelni, finnyás nem vagyok, de az a bűz ami az ajtón belépve megcsapta az orrom, igen elgondolkoztatott, hogy egyáltalán a küszöböt átlépjem. Bent mi fogadott? A szagon kivül SZŐR mindenütt!

A lépcsőházunkban - él, lakik, sajnos 1 lakásban - 2 darab "dög" ami kb.06:00, 12:00, 16:00 és 21:00 órakor elkezdik a "forklórt". Reggel a dögök ébresztik a 3 éves kisfiamat - 07:00 órakor elég lenne kelnie - este 21:00 órakor megint ébresztik, mikor már javában 1x elaludt.

Egy szó, mint száz, állatnak nem lakásban a helye!

Sőt, tudom ajánlani Hadházi László - Mirtil cicás előadását!

2020. jún. 24. 07:45
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Sokáig laktam panelban, mindig volt egy pár neveletlen kutya, egész nap ugattak, összevizelték, sz.rták a liftet, folyosót (mert lusta gazdájuk nem vitte le őket időben), póráz és szájkosár nem volt divatban. Ha vártam a liftre, már rutinosan félreálltam, mert a nyíló liftajtó mögül sokszor a kutya rohant ki, esetenként rámugorva. Tudomásul kell venni, hogy a kutyások döntő többségének a kutya az istene, a többi ember meg le van sz.rva. Néha szó szerint is. Amióta családi házban lakom, nyugodtan kiléphetek az ajtón, nem támad meg kutya, nem lépek kutyaszarba. A társasházban ez napi szinten megtörtént. Szomszédomat a lift előtt megharapta egy kutya. Még a gazda volt felháborodva. Itt valami nagyon elromlott, mert nem arról van szó, hogy senkinek ne legyen kutyája, de az tűrhetetlen, hogy az embereket már a kutya mögé helyezik. Mostanában állandóan azt hirdetik a kutyások, hogy itt-ott mérgezett kaját szórnak ki a kutyáknak. Lehet, hogy így van. De egy jól nevelt kutya eleve nem eszik talált kaját, csak amit a gazdájától kap. Amelyik kutya megeszi a mérgezett kaját, az nincs megnevelve, valószínűleg minden neki tetsző embert meg is ugat, vagy megtámad. De az is a megtámadott ember hibája, legalábbis a kutyások szerint. A közterületfelügyelő csak a parkoló gépkocsikat igyekszik büntetni, az utcán póráz nélkül rohangáló ebek gazdáit sosem vonja felelősségre. Végül is, a parkoló autó nem támad......
2020. jún. 24. 07:48
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

A szabály az szabály! Póráz közterületen kötelező! Teljesen mindegy, hogy milyen kutya az, ha valami egy pillanatra is felb.ssza az agyát, ott kész a baj. Lásd híradó! Hány gyereket szedett már szét a család békésnek hitt dögje?

05:15 óra tájékán, munkába menet sétáltatta a kis pinanyaló dögjét valami hülye, persze, hogy minden felszerelés nélkül, 1x csak már a sarkamat akarta harapdálni -farmer nadrágot nem tudta átharapni - rúgtam bele olyat, hogy a kerítés adta a másikat. És még ő volt felháborodva, hogy miért bántom az ő kutyáját? Ha közelebb jött volna seggfejkém, biztos hogy vagy az orra vagy az álla törik el!

Na ennyit a kutyatulajdonosokról!

2020. jún. 24. 07:55
 8/15 anonim ***** válasza:
19%

#7 Igen, vannak, akik az állatokat előrébb helyezik az embereknél, ez normális (úgy, ahogy te előrébb helyezed a rokonaidat más embereknél), mert kialakul köztük egy ilyen mentális ragaszkodás, lehet, hogy nincsenek barátai.

És olyan nincs, hogy a kutya nem eszi meg a talált ételt. Ha jólnevelt, ha egy szakadt kóborkutya, megeszik mindent, ha éhes.

2020. jún. 24. 07:57
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem csak a panelban zavaró, hanem kertesháznál is. Sok becsavarodott kerti dísz, ami az x nm-es udvaron kívül max akkor járt, ha oltani vitték, állandóan ugat.
2020. jún. 24. 08:13
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Hol van az leírva amúgy, hogy panelról van szó? Egyébként kertes társasházi (pl sorházi) környezetben is marha bosszantó az állandó ugatás, pedig ott udvar is van.

De azon túl, hogy bosszantó, annak az ugatásnak valami oka van, és nem mindig az, hogy defektes a kutya. Nálunk a szomszédban van egy husky, ezeknél fajtajelleg a kajlaság, és ahogy elmegy a gazdi dolgozni, ez a kutya addig ugat azon az öblös, mély hangon, amíg bárki haza nem ér. Itt sem a kutya a hibás... Néha be kell látni, hogyha egy kutya nem való emberek közé, vagy nem elég házias.

2020. jún. 24. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!