Mit tegyek ha az emberek nem futásra használják a futópályát? Ti szoktatok szólni hogy zavarják a futókat?
Sziasztok!
Van a városunkban egy kis futópálya(1 sávos) de egyszerűen lehetetlen normálisan futni rajta. Mellette nagy park, játszótér, ráadásul a város szélen van és egy erdei bicikliút is ki van építve. Mégis azt a kis futópályát használja kb. mindenki biciklizésre/sétára/kutyasétáltatásra/babakocsi tologatásra/megállnak rajta beszélgetni(!). Még csak félre sem húzódnak, a futóknak kell őket kikerülni. Miért a pályán csinálják ezeket? Ti rájuk szóltok hogy zavarnak másokat?
Így már értem. Nem tudtam, hogy ez futópálya. Lehet, hogy mások sem tudják? Én alapból ha van ösvény, ösztönösen azon mennék, nem pedig a susnyában.
Nem jelzi valami, hogy ez egy pálya? Kis felfestett futó emberke?
Fel van festve egy emberke + van egy tábla ami a futás előtti bemelegítésről szól + térkép hogy mi hol található.
Van külön járda/útvonal azoknak akik sétálni szeretnének. Nem értem hogy miért azon a 300-350 méteren sétálgatnak körbe-körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!