Mit tegyek ha az emberek nem futásra használják a futópályát? Ti szoktatok szólni hogy zavarják a futókat?
Sziasztok!
Van a városunkban egy kis futópálya(1 sávos) de egyszerűen lehetetlen normálisan futni rajta. Mellette nagy park, játszótér, ráadásul a város szélen van és egy erdei bicikliút is ki van építve. Mégis azt a kis futópályát használja kb. mindenki biciklizésre/sétára/kutyasétáltatásra/babakocsi tologatásra/megállnak rajta beszélgetni(!). Még csak félre sem húzódnak, a futóknak kell őket kikerülni. Miért a pályán csinálják ezeket? Ti rájuk szóltok hogy zavarnak másokat?
A két lepontozást köszönöm, de nézzél már utána, hogy mi az a rekortán.
Nem mindegy, hogy aki fut, az milyen talajon fut, mennyire veszi át a rezgést.
Kemény talajon futás árthat az izületeknek. Az ilyen futópályák elnyelik a futás közben az erőt.
Nem azért van ott, hogy a Marika néni meg az Andika ott beszélgessenek rajta, mikor sétálni bárhol lehet...
A mi futópályánkon folyton kutyát sétáltatnak és lovagolnak (azon kívül, hogy még neked kell futás közben megállnod és elengedni őket, hogy elférjenek az állattal, még folyton össze is szarják azt a kicsiny sávot, és nem egyszer csúsztam el kutyagumin, vagy lócitromon :(
Nem tudom, kinek lehetne szólni, allatulaj magasról tesz rá, másnap ugyanúgy találkozol vele, max még arra gondoltam a helyi újságnak meg lehet említeni, de... Nem tudom megmondom őszintén mi lenne a jó megoldás.
2. Életemben nem futottam? Ezt honnan tudod megállapítani rólam? Egy általad ismeretlen emberről? Mert én nem tudom,hogy te futottál-e az biztos.
Mond valamit az a név,hogy Rich Roll,Dadid Goggins, Dean Karnazes,Cliff Young,Caballo Blanco, Joe Desena,Jason Jaksetic stb.? Elég sok futó könyvem van és rengeteget futottam már elhiheted. Elég sok mindent tudok róla szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!