Hány éves korodban érezted először azt hogy vége a fiatalságodnak?
Jelenleg vagyok 20, és egyelőre nem érzem ezt, de azt viszont érzem, hogy most befejeződött az életemben egy olyan szakasz ami az egész eddigi életemet kísérte, és most fog kezdődni egy teljesen új, amilyet még nem láttam, és nem tapasztaltam, és emiatt már nem érzem magamat gyereknek inkább. Amiről pedig szó van az a tanulás, és az iskola, ezeket most fogom befejezni, és következő héttől meg már dolgozni fogok, és oké, dolgoztam már, de az félévig tartott, ez még már kötött lesz, szigorúbb, stb. Úgyhogy eddig gyereknek éreztem magamat, most pedig egy kapàlózó felnőttnek, aki próbálja úgy rendezni az életét, hogy az álmait valóra tudja váltani majd, és ez nem egyszerű.
Érdekesség: Egyedül élek már egy éve, de ennek ellenére sem éreztem eddig azt, hogy felnőtt lennék, pedig főzök, mosok, takarítok, stb.
Ez most egy új korszak lesz, és kicsit ideges is vagyok emiatt.
48-50 körül. F
De nálam ebben egészséügyi dolgok (is) szerepeltek. A szexet most is tolom, ahogy bírom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!