Szerintetek a halállal mindennek vège?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 19:36
1/35 anonim válasza:
Szerintem igen, de megértem ha más mást gondol erről.
3/35 anonim válasza:
Szerintem nem. Azt már egy ideje folfogtuk, hogy létezik a lélek, a természet törvényei (például a fizika) pedig azt mondják ki, hogy földi, testi halálunk után is megmaradunk, és újjászületünk.
4/35 anonim válasza:
Szerintem sem, hármassal értek egyet. Hisz örökös körforgás van, minden ami elpusztult, abból valami új születik.
5/35 anonim válasza:
4. igen, valami új születik: fa, fű, mondjuk egy bogár, csirke, orrszarvú, de attól még az előző élőlénynek vége.
6/35 anonim válasza:
Mindennek nem, de az illető életének biztos.
7/35 anonim válasza:
Szerintem igen és ez így is van rendjén.
8/35 anonim válasza:
Persze az előzőnek vége, a testének, de a lelkének szerintem nem. Persze ki tudja, de én azt gondolom, hogy a lélek egy új testbe kerül.
9/35 anonim válasza:
Szerintem az élet állandó.Nem lehet elpusztítani.Szerintem a túlvilágon röhögnek rajtunk,hogy ezen gondolkodunk,mikor ők meg pontosan tudják,hogy ez az élet átverés és az igazi élet a másik oldalon van.
10/35 anonim válasza:
9. persze, ők ott élnek test, szervek, vér nélkül, gondolkodnak agy nélkül, itt meg érdekes módon szükség van ezekre és ha egyik nem működik megfelelően máris vagy egy zöldség lesz az illetőből, vagy nem él tovább. Logikus, hogy kell ez a sok bonyolult szerv, miközben ezek nélkül is lehet létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!