Szerintetek a halállal mindennek vège?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 19:36
11/35 anonim válasza:
Én egyszer a rádióban hallottam egy beszélgetést, egy nővel beszéltek, aki ezzel foglalkozik, halottak lelkével létesít valahogy kapcsolatot. Az egyik műsorvezető egyáltalán nem hitt semmi ilyesmiben. Elment a nőhöz, és ő olyan dolgokat mondott a halott apjáról, amit tényleg nem tudhatott. És teljesen meggyőzte a műsorvezetőt.
12/35 anonim válasza:
11. Persze, ezt is lehet tanulni. Nézz meg mentalistákat (azaz bűvészeket, akik gondolatolvasással és hasonlókkal foglalkoznak), azok se tudnak gondolatot olvasni, jövőbe látni, stb. A halottlátók nem újak, nagyon régóta vannak ilyen szélhámosok. Kell hozzá tehetség, azaz meggyőzőnek kell lenni, fontos az előadásmód, de tanulható simán. Olvass könyveket a "cold reading"-ről és más hasonló témákról. Ezek a "látók" figyelik a reakciókat (amiket te észre se veszel, mint pl. kitágul a pupillád, apró reakciókat az arcodon), mindenféle tudatalatti visszajelzést. Mond valamit és a reakciódból tudja, hogy jó felé tapogatózik-e. Plusz pszichológia: azokra emlékeznek az emberek, amiket eltalált a "látó", ez marad meg bennük és azokat, amiket nem talát el, el is felejtik, mert annyira el vannak ájulva attól, hogy eltalált 1-2 dolgot.
13/35 anonim válasza:
10. Szerintem ez csak ebben a világban kell,itt mások a szabályok.Ott viszont nem kell semmi ilyesmi. De az itteni gondolkodásoddal hiába agyalsz ezen,nem tudod felfogni,mivel ennek a világnak a szabályaiból indulsz ki. Úgy gondolom,hogy ez a világ végső soron egy hatalmas átverés amit nekünk találtak ki.
14/35 anonim válasza:
"egy hatalmas átverés amit nekünk találtak ki." Ki találta ki? Ki az, aki ilyen vicces kedvű, hogy ilyen "átveréseket" talál ki, hogy létrehoz egy egész világegyemet élőlényekkel meg élettelen dolgokkal, evolúcióval (már ha hiszel ebben, ha nem, akkor anélkül), aggyal, értlemmel, születéssel, halállal? Mi értelme egy ilyen bonyolult, hatalmas "átverésnek"?
15/35 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme mert én is a része vagyok. Akkor tudnám ha nem lennék a része.
16/35 anonim válasza:
A XXI. sz-ban vagyunk, mindenféle találmányokkal, agymúködést "olvasó" gépekkel, mindentlátó kamerákkal, mégse sikerült még egyetlen embernek se bizonyítania, hogy létezik bármi is a halál után. Egy híres bűvész, mentalista (James Randi) 1 millió dollárt ajánlott fel annak, aki bármi olyat tud neki és tudós társainak mutatni, amit ők nem tudnak megmagyarázni, ha bárki odameny és ők nem tudják lebuktatni, hogy csal (azaz pl. nem lát halottakat, nem tud a túlvilággal kommunikálni, stb.) és 1964-2015 között egyetlen ember se kapta meg az 1milliót, mindenkit le tudtak buktatni, hogy csal, nem lát halottakat, nem beszél elhunyt lelkekkel, se más paranormális képességei nincsenek.
17/35 anonim válasza:
16. Gondolom azért mert evilági dolgokkal nem lehet ezt bizonyítani.És ez így is van rendjén. Az a baj,hogy akinek nem volt még semmiféle tapasztalása az nem tudja hova tenni ezt az egészet.De ez nem is baj,hiszen ennek a világnak a szabályaiból indul ki.Viszont aki látott már ezt-azt az teljesen megváltozik általában.
18/35 anonim válasza:
Nem, csak az elhunyt életének van vége.
19/35 anonim válasza:
17. Nem bizonyításról van szó, hanem arról, hogy egyetlen olyan ember se volt, akit ne tudtak volna lebuktatni, hogy csalt. Nem kellett bizonyítaniuk semmit. Egyszerűen az összeset, aki jelentkezett, hogy neki természetfeletti képességei vannak, egyszerűen lebuktatták, hogy csalt.
20/35 anonim válasza:
19. De itt nem természetfeletti képességekről van szó,hanem teljesen hétköznapi átlagemberekről akik olyasmit láttak,éreztek amit nem tudnak megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!