Végre nyit minden. Lehet menni a korábban zárt helyekre. Most hallottam a híradóban, hogy az állatkertekben már maszkot sem kell viselni. 5 millió oltottnál màr lagzik is lehetnek és ott nem fogják kérni a védettségi igazolványt. A 16-18 éveseket oltani fogják, tehát iskola is lesz normálisan.
Utazni lehet majd.
Mintha visszatért volna a régi életünk.
Ezek szerint vége a covidnak? Mert gondolom már 4 millió oltottal nem fog visszatérni újra olyan formában mint eddig.
Tévedés. Tavaly is június 1. és augusztus 31. között nem volt semmi.
Szerintem idén is ugyanez lesz. Szeptember 1.-vel meg jön a következő hullám.
2021. ápr. 30. 18:35
2/18 anonim válasza:
EB után érkezik majd a következő hullám
2021. ápr. 30. 18:44
3/18 anonim válasza:
Sajnos kell félni újabb hullámtól, mert még mindig sok az egysejtű, aki makacsul nem akarja magát beoltatni...
Aztán majd ezek az eszetlenek fognak a legjobban hisztizni a csökkent értelmi képességükkel, hogy miért kell megint mindent bezárni...
2021. ápr. 30. 18:44
4/18 A kérdező kommentje:
Tudom mindenki a tavaly nyári-őszi időszakot hozza fel, de akkor még nem volt elérhető az oltás. Azért most már teljesen más a helyzet.
2021. ápr. 30. 18:46
5/18 anonim válasza:
Nagyon okos most nyitni. 4 millió "oltott" akik jó része valójában az első adagot kapta meg, kva távol állnak a védettségtől. Normálisék fokozatosan nyitnának, megvárnák az adatokat, nem ilyen fejvesztett iramban. De hát Lölő szállodáinak telnie kell, kit érdekel az emberélet. Nagy árat fogunk fizetni ezért a kapkodásért. Mondom ezt 24 évesen, aki sokakhoz hasonlóan másra se vágyik, mint a covid előtti időkre.
2021. ápr. 30. 18:47
6/18 anonim válasza:
Az oltás nem véd meg a fertőzéstől, csak segít, hogy enyhébb tünetekkel vészeld át. A mostani teraszos összeborulásoknak meglesz a következménye
2021. ápr. 30. 18:47
7/18 anonim válasza:
Ennek soha nem lesz vége....
2021. ápr. 30. 18:48
8/18 tiimeatimi válasza:
Drukkolok hogt úgy legyen ahogy az 1-ez hozzászoló írta
2021. ápr. 30. 18:53
9/18 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem vagyok Fideszes egyèbként, csak örülök a régi életnek. Nem értem miért vagytok ennyire negatívak.
2021. ápr. 30. 18:54
10/18 anonim válasza:
Ez nem a régi élet, az már sose lesz. Tudomásul kell venni, hogy együtt kell élni ezzel a szarral még jó sokáig. Azért nem vagyunk felhőtlenül boldogok, mert ezek látszatintézkedések, felelőtlenül lettek meghozva és jóeséllyel meg kell majd fizetni az árát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!