Miért fekete furgonnal, autóval rabolnak gyerekeket ? Ha elraboltak egy gyereket hova viszik?
Itt nálunk a városban jár 2 fekete furgon és az egyik tegnap délután nálam is bepróbálkozott azzal a szöveggel hogy anyukám munkatársa és hogy Szívesen hazavisz, szálljak be. Nem ismertem a férfit, úgyhogy elfutottam, mert kezdtem félni. .. be mentem a közeli boltba.
Nagyon féltem, ezt az autót már sokszor láttam itt a környéken. ..
16/L
Ha ez tényleg megtörtént akkor valóban megijedhetett a kérdező eléggé, végül is ki viccelne ilyenekkel?
Ilyen esetben, ha lehetséges, akkor meg kell jegyezni legalább az autó típusát, és annak a személyleírását, aki megszólított téged, de a legjobb megoldás, ha magát a rendszámot jegyzed meg, és szólsz a szüleidnek, akik értesítik a rendőrséget. A rendőrök kiemelik a forgalomból az autót, igazoltatják a benne ülőket, és átvizsgálják az autót. Legalábbis én ezt tanultam.
Az elrabolt gyerekeket általában molesztálják, eladják, vagy egyéb szörnyűségeket csinálnak velük. Szerencsére Magyarország kis ország, így olyan sok esetet nem hallani ebből, de sajnos eléggé emelkedik mindenféle bűncselekmény száma, és tanáraim volt nyomozók voltak, akik rengeteg ilyen esetről számoltak be, úgyhogy sajnos nem nulla itthon sem az ilyen. Általában egyébként az itthon elrabolt gyerekeket külföldre viszik. Nagyon sok az aberrált ember itthon is, szóval ilyen esetekben tényleg jól teszed, ha menekülsz, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!