Ha meghal közeli hozzátartozó ki kell tenni fekete profil képet facebookon?
Szerintem nincs olyan, hogy kell.
Ki, hogy , hogy érzi.
Nem feltétlenül magamutogatás, mert mindenkinek a szíve, joga.
Bár szerintem csendben is lehet gyászolni.
Kell??
Nekem ősszel halt meg mamám. Annyira megviselt, hogy nem volt kedvem beszélni senkivel, se facebookra felmenni. Semmi szükség nem lett volna olyan emberek részvétnyilvánítására akik alig ismertek minket. Nagyon közeli ismerőseim tudták, másokra nem voltam kíváncsi.
Kettessel teljes mértékben egyetértek!!
3. vagyok az egy kis dolog hogy nincs ertelme, de szerintem ha egy olyan ember akit nagyon szerettel, rengeteg kozos emleketek volt, egyutt eltetek le az eleteteket elhuny, pont az az utolso dolog ami eszembe jut, hogy: jajj, kell valasztanom egy menci fekete hatterkepet, fel kell mennem facebookra, be kell illeszteni hatterkepnek mert kulonben milyan gyasz az meg hat tok cikiiiiii
ez szanalmas. nevetseges es szanalmas. borzaszto...
meg amugy is ki talalta ki ezt a f*szsagot? ez honnan ered?
Nekem évekig egy fekete kép volt a profilképem.. Most akkor mindenki azthitte gyászolok? 😅
Egyébként nem kell keresni, én emlékszem úgy csináltam fekete képet hogy befogtam az ujjammal a kamerát😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!