Elhunyt hozzátartozó személyes holmijaival, ruháival stb. mit szokás csinálni?
Figyelt kérdés
Valahogy nagyon morbidnak tűnik ezeket elajándékozni vagy eladni, de kidobni sem szeretnénk, ami jó állapotú.2020. nov. 8. 13:59
1/8 anonim válasza:
Pedig szerintem az a legjobb megoldás.
Mi más?
2/8 anonim válasza:
Van, aki megtartja - habár szerintem értelmetlen, mert csak helyet foglal, de oda lehet adni a karitásznak vagy elajándékozni rászolrulóknak.
Nem morbid szerintem, az sokkal inkább az lenne, ha kerülgeted, közben meg másnak szüksége lenne rá.
4/8 anonim válasza:
Ami jó állapotú, azt nyugodtan eladhatjátok, elajándékozhatjátok, esetleg oda lehet adni karitatív szervezeteknek. A rossz állapotúakat dobjátok ki, van, amit a hajléktalanoknak is pofátlanság odaadni.
5/8 anonim válasza:
Ez nem morbid, mást nem tudsz csinálni. Tartsatok meg néhány darabot emlékbe, a többit ha mást nem el lehet adományozni. Most Covid idején még a jótékonysági szervezetek sem biztos, hogy fogadni tudják, de egy próbát megér.
6/8 anonim válasza:
általában 2-3 hétig szokás megtartani az elhunyt dolgait a gyász és tisztelet jeléül, utána nyugodtan elajándékozhatod, de ha útban vannak a cuccok, szerintem nem fontos őrizgetni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még csak ma halt meg az illető, még összevissza áll a fejem.
2020. nov. 8. 15:07
8/8 anonim válasza:
Nálunk az előző lakók bebactak mindent a szoba közepére, miután a rokonuk meghalt. Az értékeset vitték, a többi maradt, mi az új lakók vittünk mindent a szemétre. Felháborító nak tartottam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!