Férfiként gáz a Natasha Romanoffos telefontok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 14:07
1/11 anonim válasza:
Férfiként az a gáz ha nem tudod bekötni a tépőzáros tornacipődet.
3/11 anonim válasza:
Régen csak szexi csajos poszterek voltak, most szexi csajos telefontokok is vannak. A Fekete Özvegyes telefontokokat nem a csajok szokták venni, nyugi. :)
5/11 A kérdező kommentje:
:(
Akkor inkább Marvel kapitányost veszek.
2021. márc. 8. 22:47
6/11 anonim válasza:
Szerintem felnőtt férfiként a legjobb választás egy egyszínű fekete vagy ezüstszürke tok, vagy valami bőrtok.
A mintás már önmagában nem egy komoly választás.
7/11 anonim válasza:
Nekem fekete özvegyes tokom van, csak annyi különbseggel h lány vagyok (hetero)
De amúgy ez attól is függ h hany eves vagy. Mert ha pl 15-25 az úgy nem gáz.
Igazából mondjuk egy 50 éves férfinél azért fura lenne ha ilyen tokja lenne.
19/L
8/11 Shaddark válasza:
Szerintem 20 alatt belefér, utána már nem nagyon.
9/11 anonim válasza:
Szerintem mindegy milyen ember van rajta és milyen nemű vagy. A képes, mintás tokok többnyire nem előnyösek.
10/11 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak. Ha Neked tetszik, miért ne? Nekem benne van a háttérképeimben (14 éves, hetero csaj vagyok). És igen, van aki furán néz, de ez van. Nekem úgy tetszik, és jobban érzem magam ha olyanok a képek a telefonomon, amik jelentenek is nekem valamit. Ugyan így vagyok a tokkal is. Ha a bérlet miatt nem kéne átlátszónak lennie, akkor fixen Nat lenne rajta (vagy a csapatom, de az más kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!