Fiúk a ducibb fekete hajú lányok vagy a vékony szőke hajú lányok jönnek be jobban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 20:28
2/12 anonim válasza:
Testalkatra a vékonyabb lányok tetszenek, de a molett lányokat sem utasítom el pusztán ezért.
Hajszín számomra mindegy, amíg nem festett.
4/12 anonim válasza:
A ducik egyáltalán nem. A husisról még lehet szó, attól függ, hogy néz ki, van duci és duci között is különbség. Volt lány akivel beszéltem és ducinak tartotta magát, közben teljesen jó volt az alkata. De a kettő között erősen a vékony szőke.
6/12 anonim válasza:
Enyiből a szöszi, ha küldesz képet szívesen leírom a véleményem.
8/12 anonim válasza:
Te miféle álomvilágban élsz, hogy a ducibbak csak fekete a vékonyak meg csak szőke hajúak lehetnek?
9/12 anonim válasza:
Nem tudnék választani, mindkét típusra láttam már olyan példákat, akiket nagyon vonzónak találtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!