Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit szoktatok otthon...

Mennyit szoktatok otthon meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
Szoktatok otthon meztelenül tanulni, zenét hallgatni, takarítani, játszani, könyvet olvasni, aludni, stb.

2021. máj. 27. 21:10
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 44N
2023. máj. 15. 04:11
 42/49 anonim ***** válasza:
szeretk ja 35/f
2023. máj. 22. 14:17
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedül vagyok otthon, akkor teljesen meztelen vagyok. Olyankor nem látja senki.

Ezt mindenkinek tudom ajánlani (kortól és nemtől függetlenül). Aki teheti, nyugodtan pucérkodjon, ha egyedül van otthon!

2023. máj. 24. 11:40
 44/49 mooti ***** válasza:
100%
Mikor csak tehehet meztelenül vagyok otthon. Ha olyan valaki jön akkor öltözök fel. Megkellene érteni, hogy ebben semmi rossz nincs, csak a kreált társadalmi elvárások miatt van az, hogy bele nevelték az emberekbe, hogy szégyelni kell testünket. Pedig mind lelkileg mind testileg egészséges ha valaki meztelenül van. Persze ha valaki megszólja a másikat kor elszégyenlí magát és felöltözik. Ez akkor is így van ha valaki normál strandon van és minimum nem átlagos a kinézete, pedig nem neki kellene szégyelni magát hanem annak aki megszólja.
2023. máj. 24. 12:22
 45/49 anonim ***** válasza:
84%

Nem szeretek meztelenul lenni. Mar csak azert sem, mert butorokhoz, targyakhoz erni tok kenyelmetlen ruha nelkul.

Van rolam aktkep, nem szegyenlosseg, egyszeruen ha nem vizben vagy agyban leves, akkor nem latom ertelmet.

2023. júl. 19. 20:47
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ilyen dög melegben. Úgyis egyedül lakok. Van hogy csak egy bugyit tűrök meg magamon.
2023. júl. 20. 22:07
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Én csak aludni szoktam meztelenül, van egy köntös mindig az ajtómra akasztva, hogy ha éjjel ki kell mennem pisilni, vagy vizet inni, akkor fel tudjam gyorsan kapni, mert nem egyedül élek.

Ha lakótársam nincs otthon, és tudom, hogy még fixen nem fog hazaérni (mert mondjuk munkába ment, vagy elutazott), akkor fürdés után meztelenül sétálok vissza a szobámba.

De egyébként napközben mindig hordok ruhát, akkor se főztem vagy olvasgattam otthon meztelenül, mikor egyedül éltem. Bár olyan van, hogy nyáron mondjuk egy rövidnadrágban meg egy sportmelltartóban vagyok, de mivel a jelenlegi lakótársam is nő, nem nagyon zavartatjuk magunkat. Általában írunk egymásnak, ha jön hozzánk vendég, és ha mondjuk ír, hogy jön hozzá akárki, akkor azért legalább egy pólót még ráveszek a melltartóra.

Olyan fordult még elő nagyon ritkán, hogy munkában telibe lehánytak, vagy túrázás közben megcsúsztam és beleestem a sárba, akkor nyilván mindent vettem le, amint becsuktam magam mögött a bejárati ajtót, hogy ne szennyezzem be a lakást is, de azért fehérnemű akkor is maradt, és utána egy kiadós zuhany után már felöltözve szedtem ki a gépől a ruhákat.

2024. márc. 14. 17:54
 48/49 mooti ***** válasza:
100%

Én mikor csak tehetem megszabadulok az összes textiltől. Szeretek így lenni, tenni-venni. Mivel nem vagyok szégenlős és a testemet is elfogadtam egy ideje így nem zavar ha valaki meglát meztelenül. Természetesen nem mutogatom magamat és ha tudom olyan jön hozzánk akkor felveszek valamit de van olyan hétvége mikor nem megyek sehova, hogy meztelenül vagyok. Felszabadító érzés mind lelkileg mind testileg. Tudom az átlag embernek ez meg se fordul a fejébe, de ez a társadalmi elvárásoknak köszönhető.

Az ilyen elvárások miatt van az, hogy sok ember nem fogadja el Önmagát, saját testét amive önnön lelkét húzza le.

Véleményem szerint a meztelenséggel semmi probléma nincs akár közösségekben se amíg nincs szexuális indíttatás. Sajnos sok ember a meztelenséget a szexuális gondolatokkal teszi egyenértéküvé pedig semmi köze nincs. Sokkal szexibb egy feszülő ruha. És aki szexuálisan kihívóan viselkedik az is, független attól van-e vagy nincs rajta ruha.

A meztelenség önmagában egyfajta terápia. Egészségügyi előnyei közé tartozik a stressz csökkenése, az emberi test iránti kíváncsiság telítettsége, a mindennel való integráció érzése.

Churchill is rendszeresen meztelenül mászkált a házi alkalmazottjai előtt szemrebbenés nélkül!

Shakira is szeret otthon meztelenkedni a gyerekei előtt is!

2024. márc. 15. 06:22
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nekem egyik kultúrsokkom, hogy skandináv országokban az emberek meztelenül szaunáznak. De hogy így kisvárosban ül egymás mellett Jürgen meg Hilde, akik szomszédok, és tök meztelenül arról beszélgetnek, hogy miket szeretnek enni. Számomra fura volt, de elképesztően felszabadító, és sokkal jobb érzés, mint fürdőruhában.
2024. márc. 15. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!