Kis koromtól szeretek így lenni és szoktam is 16 fiu
2021. máj. 28. 19:20
22/49 anonim válasza:
Én is kb 14-15 éves koromtól szeretek ruhátlanul lenni, amikor megtehetem. Itthon szinte mindig úgy vagyok a lakásban, meg a teraszon is, mivel nem láthatnak meg ott se, tehát senkit nem zavarok vele.
2021. máj. 28. 19:40
23/49 anonim válasza:
Aki ide ír az mindenki(vagy majdnem mondenki) úgy van otthon,érdekes.Ha a statisztikai arányokat kiterjesztenénk ,akkor talán az derülne ki,hogy az ország lakosai 90%-kuk meztelenül közlekednek otthon.Vajon igaz?
2021. máj. 28. 21:52
24/49 anonim válasza:
Én szinte mindig meztelenül vagyok itthon. Nem csak statistikailag...
2021. máj. 28. 22:47
25/49 anonim válasza:
23: a statisztikai arányok kiterjesztése nem így működik. Az akkor alkalmazható, ha a mintavétel reprezentatív, azaz tükrözik a lakosság arányait a vizsgált X ember tulajdonságai. Ergo ha a lakosság 37%-a szellemi munkát végez, akkor a vizsgált 1000 emberből 370-nek szintén szellemi munkát kell végeznie.
Lefordítva gyakorira: mivel az oldal szexualitás részét jellemzően fiatalok (illetve szexualitásban szabadabbak) látogatják, így aztán nem lehet az itteni arányokat kiterjeszteni a teljes lakosságra. Maximum annyi állapítható meg belőle, hogy a fiatalok közt magas az otthon meztelenül lévők aránya.
2021. máj. 29. 00:14
26/49 anonim válasza:
Nekem herótom van tőle. Nem tudom miért van így, nagyon kényelmetlen, még ha atombiztos is hogy nem lát senki. Ruhában szeretek lenni teljesen, hosszú nadrágban, pólóban, amíg csak a hőmérséklet engedi.
Az alvás kicsit más, akkor csak egy topban vagyok.
2021. máj. 29. 01:00
27/49 anonim válasza:
Dehogy igaz. Hányan látták a kérdést anélkül, hogy megválaszolták volna? Aki megválaszolta, miért? Tudatni akarta nagyon, hogy otthon pucér vagy épp nem az. Minden kérdésnél ez az indíték.
2021. máj. 29. 02:55
28/49 anonim válasza:
Igen szeretek meztelenül lenni. Ha tehetem mindig meztelen vagyok. Nyáron kertben , udvaron is tudok meztelenkedni.
2021. máj. 29. 04:06
29/49 anonim válasza:
41 vagyok és most is meztelen. Ez nem illik az elméletbe...
2021. máj. 29. 23:21
30/49 anonim válasza:
Amikor megyek fürdeni meg utána amig megtörölközök a szobámban. Máskor nemigen. Régebben amig kisebbek voltunk tesommal nyáron sokat nudiztunk udvaron medencézés közbe
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!