Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit szoktatok otthon...

Mennyit szoktatok otthon meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
Szoktatok otthon meztelenül tanulni, zenét hallgatni, takarítani, játszani, könyvet olvasni, aludni, stb.

2021. máj. 27. 21:10
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%

én szívesen tenném, de nincs saját szobám :D mikor egyedül vagyok itthon, gyakran mászkálok, meg főzök pucéran

22/F

2021. máj. 27. 21:16
 2/49 anonim ***** válasza:
94%
Tavasztól őszig ha jó idő van, mindig meztelenül vagyok itthon! f.
2021. máj. 27. 21:16
 3/49 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ez mindenkinek a magánügye!
2021. máj. 27. 21:17
 4/49 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy anonim oldal, kedves utolsó válaszoló..
2021. máj. 27. 21:20
 5/49 anonim ***** válasza:
94%
Igen, az albérletben egyedül vagyok, nyugodtan flangálhatok meztelenül, van, hogy egész nap, ha nem megyek sehova sem, kiülök az erkélyre gépezni, takarítok, főzök, eszek, kb mindent csinálok.
2021. máj. 27. 21:22
 6/49 anonim ***** válasza:
88%
Nem sokáig, de azért néha mászkálok, pl fürdő és a szoba között, egyik fürdőből a másikba (pl hajszárító miatt). Még ha nyár van nem szárítok hajat, de nem akarok összevizezni semmit, szóval póló nélkül vagyok.
2021. máj. 27. 21:23
 7/49 anonim ***** válasza:
75%
Egyedül lakok, de nem szoktam. Nincs kedvem összeseggezni mindent.
2021. máj. 27. 21:59
 8/49 anonim ***** válasza:
94%
Napi max fél órát, amíg lezuhanyzok, törölközök és bekenem magam.
2021. máj. 27. 22:24
 9/49 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem szoktam a fürdés kivételével (nyilván amíg öltözöm, tusfürdő, törölköző stb.). Nem szeretek meztelenül lenni.
2021. máj. 27. 22:35
 10/49 anonim ***** válasza:
93%

Konkrétan meztelenkedési céllal nem szoktam levetkőzni.

Viszont alapvetően meztelenül vagy csak egy pólóban alszom, így reggel ha felkelek, akkor simán rendezkedek ruha nélkül.

Egyrészt azért mert reggel szeretek zuhanyozni, meg elrendezgetni a dolgokat, és ahhoz nem feltétlenül öltözöm fel.

Vagy nagyobb túrázások után hazaérkezve azonnal dobok mindent a gépbe, meg mosom le ha sáros, olyankor ruha le, és úgy kapolok, rendezkedek ruha nélkül.

Egyszerűen azért, mert előbb mindent elrendezek, kipakolok, beindítom a mosást és csak utána ha kész vagyok állok neki lezuhanyozni.

De ezek csak ilyen 15-20 perces történetek.

2021. máj. 27. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!