Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik nem dolgoznak, azok...

Akik nem dolgoznak, azok miből vesznek drága autókat, nyakláncokat, meg drága ruhákat?

Figyelt kérdés
Nem mindenkire igaz aki nem dolgozik, de előfordul.

2021. máj. 27. 10:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
miért nem kérdezted meg tőle, ahelyett, hogy találgatnál?
2021. máj. 27. 18:14
 22/28 A kérdező kommentje:
3. Helyen írtam, hogy annyira nem közeli ismerős, nem tudom, hogy hogyan reagálna.
2021. máj. 27. 18:48
 23/28 anonim ***** válasza:

kérdező, csak nem rá gondolsz...??? Tamás Mókus?

[link]

2021. máj. 27. 19:34
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem rá gondolok, soha nem láttam
2021. máj. 27. 19:48
 25/28 anonim ***** válasza:
26%

Sok cigánynak abból van penze, hogy dolgozik... csak a sok rohadt magyar előítélet miatt ez tabu téma...

En pl kőműves, vízvezetékszerelő, festő, burkoló, gipszkartonos, lomizó, takarító, markolós, ács, villanyszerelő... most fejben összeszedni is nehéz mi minden csapatokat/brigádokat koordinálok több megrendelőm/epítkezés között... napi munkám targyalásokból, talalkozokból és kb 100telefon lebeszéléséből áll... a környekbeliek pedig pontosan így hívatkoznak rám... en vagyok az ingyenélő cigány aki segéjből él, mert szinte mindig otthon van... dolgozni még nemlátott senki...

Havi bevásárlasnál az auchanban is látom a fehéreken a szúrós szemeket, meg az összesúgásokat, hogy segélyből hogy be tudunk vásárolni... biztost van vagy 20 gyereke...

Ezt a kerdest kisfiam tolta az orrom alá, csak ezért válaszoltam... részemről ennyi volt.

Ja amúgy 3 gyerekem van nem 20. Es egyiket sem hívjak Kevinkósznernek.

2021. máj. 28. 08:25
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Na, megérkezett a GYK vályogvédő szakembere... :))))

Egyre bővül a repertoár, amivel a sztorijait kiszínezi.... :-D

2021. máj. 28. 09:07
 27/28 A kérdező kommentje:

25-

Tudom, hogy vannak olyan cigányok akik dolgoznak, nem róluk szólt a kérdés.

Írtam, hogy kifejezetten azokra gondolok, akik nem dolgoznak, egész nap otthon vannak, és nem azért, mert home office-ban dolgoznak.

Írtam visszább, hogy van olyan ismerősöm aki 2011 óta nem dolgozik, ezt ő maga elmondta, de az audi ott áll a kertben...

2021. máj. 28. 10:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát kérdezd meg, aztán meseld el :)

En rohadt kíváncsi vagyok rá

2021. máj. 28. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!