Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik nem dolgoznak, azok...

Akik nem dolgoznak, azok miből vesznek drága autókat, nyakláncokat, meg drága ruhákat?

Figyelt kérdés
Nem mindenkire igaz aki nem dolgozik, de előfordul.

2021. máj. 27. 10:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%

Én nem dolgozó embereket csak mélyszegénységben láttam eddig.

Meg a Lölő is melózik valamit, ha túl is van "fizetve"...

2021. máj. 27. 10:53
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy valaki nem dolgozik - akin te látsz ilyesmit...?
2021. máj. 27. 10:57
 3/28 A kérdező kommentje:

Tudom, mert van ilyen ismerősöm. Egész nap otthon van, meg mondta is, hogy nem dolgozik 2011 óta, (nem nyugdíjas)

Nyílván nem kérdezem meg tőle, hogy miből van olyan drága autója, mert annyira nem közeli ismerős.

2021. máj. 27. 11:04
 4/28 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem te az influencerekre gondolsz. Ők olyan hatalmas követői tábort építettek ki maguknak az általuk készített, a rajongóik által agyonhalgatott, agyonnézett, imádott, körülrajongott tartalmakkal, hogy megélnek a nézettségből. Rengeteg ilyen van.
2021. máj. 27. 11:05
 5/28 anonim ***** válasza:
36%
Ne üssd bele az orrod más dolgába.
2021. máj. 27. 11:06
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a "nem dolgozik" nála csak azt jelenti, hogy nem jár el munkahelyre...

De attól még simán csinálhat mást.

A befektetések ügyes kezelése is munka. Például...

7/28 anonim ***** válasza:
85%

Látod, hogy otthon van valaki és egyből azt gondolod, hogy nem dolgozik az nagy tévedés!

Szövegfordítós munka, telefonos munkás.... lehetne még sorolni!

Pl azt hiszik a szomszédok, hogy én sem dolgozok. Közben reggeltől estig hegesztek a műhelyemben itthon!

8/28 anonim ***** válasza:
100%

A "nem dolgozik" szerintem úgy értendő, hogy nem alkalmazottja egy cégnek, nem jár be munkahelyre. Van aki befektet, tőzsdézik és abból él pl. Állítólag van akinek szerencsejátékból/kártyából is sikerül megélnie bár ezzel én szkeptikus vagyok. :D

Lehet hogy örökölt, lehet hogy influencer, lehet hogy valaki eltartja, lehet hogy ír/fest/fordítómunkát végez, stb.

2021. máj. 27. 11:10
 9/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem kizárt, hogy home office-ban nyomja...

Lehet a google-nél topfejlesztő :D

(bár ott tudtommal kevésbé nyomatják a home office-t most se, régebben meg főleg nem)

2021. máj. 27. 11:12
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

A 8-asnak meg üzenném (én vagyok a 9-es)

Hogy tizenakárhány, meg huszonegy-két évesen abból is ráztam rongyot drágább szórakozóhelyeken, hogy kártyáztam, meg biliárdoztam kicsit... bár melóztam is

2021. máj. 27. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!