Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki hova szokta tenni a nyaklán...

Beni1816 kérdése:

Ki hova szokta tenni a nyakláncát iskolába ha le kell venni? van egy elég drága arany nyakláncom viszont tesnevelés órákra levennék,de nem tudom hova kéne tenni hogy ne lopják el? valakinek valami ajánlat?

Figyelt kérdés
Nyakláncot iskolába ki hova teszi? további infó lent

2021. jan. 1. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Én az okmánytartóm egyik fülébe raktam be az ékszereimet, azt pedig be a táskámba/tornazsákba.
2021. jan. 1. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Sehová. Otthon hagyod.
2021. jan. 1. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Ne vidd magaddal, ha le kell venni.
2021. jan. 1. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Betéttartó dobozba:) ott úgyse nézné meg senki
2021. jan. 1. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tesi órán nincs olyan hely, ahova le lehet rakni az értékes tárgyakat? Nálunk van egy doboz. Én abba beleraknám, és ott is esetleg a pénztárcába, hogy ne legyen annyira szemelőtt. De ha ez így nem megoldás, akkor pl. irattartóba, vagy akár tolltartóba, ezt pedig rakd be a táskád egyik eldugotabb részébe, zsebébe, ha tudod.
2021. jan. 1. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Ne vidd magaddal aznap. Vagy legyen hasonlo bizsu lancod a tesioras nspokra,amieet nem kar,ha ellopjak.
2021. jan. 2. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!