Vettem a barátnőmnek egy méreg drága nyakláncot ő meg csak annyit vágott rá hogy "Van már ilyenem! " és a polcára dobta. Haragudhatnék rá? 11/L
Igen. Én mérgembe vissza vettem volna tőle,és ennyit mondtam volna neki. hogy .."Én 2 hónapig gyűjtöttem a pénzt,hogy örömet okozzak neked. Mivel látom nem örülsz neki, akkor jó lesz nekem" Majd kisétáltam volna,és haragudtam volna rá..
Nem akarlak megbántani, de ez a lány messze nem tart barátnak téged..Ha annak tartana akkor egy sima téglának is örült volna..mert nem az számít mit kapunk hanem az hogy akitől kapunk valamit annak fontosak vagyunk..
köszi!
am igen! mindig mindent megkap...és mondta egyik barátnőm aki még ott volt (én elmentem sírdogálni hogy 2 és fél hónap zsebpénze a kukába ment) hogy itt mondta ez a csaj hogy neki van jobb is. Felbírtam volna pofozni mármint a szülinapost. Én nem tudok zsúrt tartani mert a szüleim nem engedik de egy Boldog Szülinapot!-ot sem mondott tavaly!
Az ilyen nem barát, hagyd a francba.
Ha valamiért muszáj vele barátkozni, akkor mindig valami olcsó hülyeséget vegyél neki (vannak erre szakosodott boltok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!