Vettem a barátnőmnek egy méreg drága nyakláncot ő meg csak annyit vágott rá hogy "Van már ilyenem! " és a polcára dobta. Haragudhatnék rá? 11/L
Ilyenidős gyerekeknek ennyi (zseb)pénz??? :O
Legközelebb készíts ajándékot, de ezt a bnődet sürgősen dobjad!
egy héten kapok egy ezrest! számolj kérlek utolsó! 2 és fél hónap=10 hét az = 10.000 Ft.
Am köszi a válaszokat! ezek után nem lesz lelkiismeret furdolásom ha megmondom a szemébe azt hogy mi/ki ő.
Ez elég drága ajándék! Még felnőttek közt is. A szüleid visszakérhetnék a szüleitől - elmesélve a történteket.
Tudják, hogy ilyen drága ajándékot adtál?
nem, nem tudják. de elmentem ehhez a csajhoz itt van 2 háznyira és képes voltam visszakérni tőle. És visszaadta. El is mesélte miért barátkozott velem! Hogy segítsek a leckéiben. Azért jobb mint én mert a tanulási időmet az ő korrepetálására fordítottam. Elmondta h már nincs szügsége rám és vissza is adja a nyakláncot mert neki úgysem tetszik.
Mikor rájön az ember hogy 3 éven át a semmire telik az ideje vagy arra amire nem érdemes az fáj! A nyakláncot én hordom a csajhoz meg hozzá sem fogok szólni.
van egy barátnőm. Amikor még nem voltunk olyan jóban, de már beszélgettünk meghívott a szülinapjára. Gondolkodtam mit vegyek neki. Nem ismerem. Minek örülnék én?? Én valami nőies dolognak örülök, ezért vettem neki egy szemfestéket, mert annyit tudtam hogy a zöld a kedvenc színe. Gyönyörű szemfesték volt, a zöld minden árnyalata benne volt. Becsomagoltam neki, és odaadtam. Kibontotta, megpuszilt és megköszönte. Kedves volt nagyon. Másnap megtudtam a barátnőjétől, hogy utálja a szemfestékeket, körömlakkokat, s a sminkcuccokat. De nem bántott meg vele. Kicsit hülyén éreztem magam hogy miért nem kérdeztem meg valakitől, aki jobban ismeri de jól esett hogy nem jegyezte meg hogy: utálom a szemfestékeket.
Szerintem is a kedves "barátnőd" nagyon el van kényeztetve. Szerintem mikor legközelebb találkozol vele mond meg hogy rosszul esett :)
azt is mondtam mikor most az előbb átmentem hozzá.
am akkor jófej barátnőd lehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!