Hova mentek nyaralni pici babával, ami nem is méreg drága?
Spanyolországba megyünk 2 hétre az akkor 13 hónapos lányunkkal.Ez drága út,mert a hotel is 4*-os meg all inclusive-ba megyünk,de én már nagyon várom.Bár kicsit félek,mert a babánknak ez lesz a 2. repülős útja,az előzőt végig aludta,de nem tudom,hogy most mi lesz.
De ha olcsó utat keresel,akkor szerintem nézz szét panziók oldalán,ott tuti,hogy találsz egy elfogadhatót.
Férjem új munkahelyen van, nem tudni mikor engedik szabira, ezért max. 2-3 nap Balatont vagy Velencei-tavat tervezünk.
Megyünk strandra, Aquaworldbe, Margitszigetre stb.
szia,
mi Bulgáriába megyünk, Sunny Beachre. nagyon kedvezőek az árak (220 euró a 10 napos all inclusive/fő!!). tavaly is itt voltunk és annyira meg voltunk elégedve, hogy idén sem változtatunk :) 2,5 éves a fiunk, a hely pedig nagyon baba barát, szóval egy hónap múlva már ott is leszünk :)
Ági
Sehova,mert egy fillérünk sincs:(((Még soha nem voltunk nyaralni kettesben sem,mert akkor sem volt rávaló,de most hogy 3-an vagyunk még nekünk kajára sem marad,csak a kicsinek tudjuk megvenni...
De én Balatonra szeretnék,vagy nagy álmom Olaszország.Még soha nem voltam külföldön:(.
érkezik a mail a részletekkel kedves kérdező csak hétfőn!! :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!