Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rövid hajú lányok! Néztek már...

Rövid hajú lányok! Néztek már fiúnak titeket? Fordult már elő veletek ilyen?

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Tinikoromban néztek csak fiúnak egyszer, de akkor tényleg nagyon rövid hajam volt, pontosabban tarajam, de az se volt beállítva. Plusz tél volt, rajtam meg vastag farmer, bakancs, nagykabát. Egy idős bácsi szólt az öcsémnek, hogy "szólj a bátyádnak, hogy nyugodtan tegye ide a kabátját" (kórházban voltunk látogatóban).

Egyébként akkoriban sem néztek máskor fiúnak, felnőttként még soha, pedig volt többször is rövid hajam.

2023. márc. 27. 19:58
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lánybarátomat állandóan leszbinek nézik emiatt, még én is azt hittem. :D Neki az a jó és azt szereti. Túl vékony a haja és semmit sem tud csinálni vele.
márc. 22. 09:39
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak gyerekkoromban. Felnőtt nőknek szerintem nagyon sokszor kifejezetten szexi a rövid haj.

Gyerekként viszont eléggé megviselt. Mindig szerettem volna hosszú hajat, a barátnőimnek sokszor befonták meg kontyba fogták a haját, nekem viszont le kellett vágatnom. Anyám valamiért nem engedte megnöveszteni. Amikor a buszon fiúnak néztek egyszer, az nagyon megviselt, emlékszem sírtam is utána. :D

márc. 22. 12:55
 54/61 A kérdező kommentje:

Azóte megnövesztetted?

márc. 22. 14:27
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Hú,számtalanszor. Nem annyira lány vagyok már, mint inkább nő, asszony, majdhogynem néni. De fiatal lány koromban is. Manapság is. Szeretem a rövid hajat, szerintem jól is áll. Nincs hozzá nagy testem, attól mondjuk nagyon csúnya lennék. De szép meg nem vagyok éppen. Nincs szép babaarcom, nem is vagyok mosolygós, sminkelni vagy igen, vagy nem, így az összhatás, kisugárzás nem valami nőies, lehet, hogy ezért is.
ápr. 19. 14:23
 56/61 A kérdező kommentje:

Vicces,

ápr. 19. 15:18
 57/61 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos kor fölött mar nagyon szembetűnő, de én pl a napokban is egy olyan 13 körüli gyerekről nem tudtam eldönteni hogy milyen nemű.
máj. 31. 11:19
 58/61 anonim ***** válasza:
Én két éve fogtam itthon a hajnyírót és vágtam le le a hajamat 3 mm-re. Imádtam. Azóta mondjuk nem vágtam le, úgyhogy most már a vállam alá ér. Simán fel tudok öltözni akár fiúnak akár lánynak, mert nincs kifejezetten sem nőies alakom, sem nagy mellem.
júl. 10. 21:32
 59/61 anonim ***** válasza:
100%
Az utcán láttam egy nőt: kopaszra volt vágva, max 2mm haja volt, és szép formás feje. Roppant elegáns angol kosztüm volt rajta. Mindenki szájtátva, elismerő tekintettel nézte.
okt. 8. 10:35
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
59 vagyok. A lényeg lemaradt: Tökéletes NŐ volt, félreérthetetlenül.
okt. 8. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!