Rövid hajú lányok! Néztek már fiúnak titeket? Fordult már elő veletek ilyen?
#10-es!
Volt egy ismerősöm, aki cateringezett, felszolgáló volt és ő is kopasz volt.
Munkahelyeden szóltak valamit a kollégáid, mikor kopasz lettél, vagy ez olyan munkahely, ahol nincsenek előírások.
Nekem nincs rövid hajam, direkt azért, mert így is fiús az arcom :D Ha koszos, bezsírosodott a hajam vagy összefogom, akkor simán lehet fiúnak nézni szemből.
Vannak ezek a különböző applikációk, amik átalakítják az arcodat. Először szelfit kell csinálni és az első dolog, ami feljön, hogy szerinte mi a nemed és eltalálta-e...persze fiú lettem :/
Volt olyan, ami talán a hasonmásodat kereste meg...nekem bambán belenéző, hugyorgó, pufi 40-50 éves apukákat hozott be (olyan 20 lehettem akkor).
Egyszer tévesztettek össze az egyik fiú osztálytársammal hátulról, azért mert neki fiúként volt hosszabb haja. Utána csak ikertesónak hívtuk egymást.
Nagyon tetszik a kopasz haj, de egyrészt félek, hogy akkor állandóan fiúnak hinnének, félek, hogy nem állna jól és ha meg akarom növeszteni akkor rengeteg szörnyű hosszúságú állapota lenne a hajamnak.
Egyszer uszodába mentünk az osztállyal és hátbavert egy férfi tanár. Amikor megfordultam azt mondta bocs, azt hittem fiú vagy. Akkoriban vállig érő hajam volt, egyik oldalt borotválva.
Neten sokszor beszólnak, hogy tényleg nő vagyok-e.
Rövid hajam van most, kicsit fiús stílusú, mint a koreai pop énekes srácoknak.
Az a baj, hogy vékony szálú a hajam. Ha hosszabbra hagyom meg akkor lelapul, nagyon rosszul néz ki, öregít.. Ahogy fújja a szél úgy nézek ki mint egy kopasz csirke.
Volt hogy zavartak a bedzólások és parókát hordtam hogy hosszabb hajam legyen. Amúgy vékony vagyok, jó alakú, szép az arcom. Személyiségre komoly, férfias vagyok, talán ez is közrejátszik hogy fiúnak néznek. Most már lesz4rom hogy ki minek néz...
"Személyiségre komoly, férfias vagyok"
Miben lenne más, ha nőiesen lennél komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!