Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rövid hajú lányok! Néztek már...

Rövid hajú lányok! Néztek már fiúnak titeket? Fordult már elő veletek ilyen?

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

#10-es!

Volt egy ismerősöm, aki cateringezett, felszolgáló volt és ő is kopasz volt.

Munkahelyeden szóltak valamit a kollégáid, mikor kopasz lettél, vagy ez olyan munkahely, ahol nincsenek előírások.

2021. máj. 25. 09:56
 12/61 anonim ***** válasza:
81%
10-es vagyok. Akkor már kopasz voltam, amikor elkezdtem itt dolgozni, szerencsére nálunk ez belefér. Más tekintetben pedig egyáltalán nem extrém a külsőm.
2021. máj. 25. 10:18
 13/61 anonim ***** válasza:
89%
Nincsenek előírások... azt senki nem szabhatja meg, hogy xy kopaszon mehet-e dolgozni vagy sem. Semmi közük hozzá.
2021. máj. 25. 11:21
 14/61 anonim válasza:
5%
Imádom, ha egy nő kopasz, kár hogy rendkívül kevesen vállalják. 10-es (aki egyben 12-es is) nagyon helyes lehetsz így, hogy nem társul mellé semmi egyéb extrém stílus. 31/F
2021. máj. 25. 13:33
 15/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs rövid hajam, direkt azért, mert így is fiús az arcom :D Ha koszos, bezsírosodott a hajam vagy összefogom, akkor simán lehet fiúnak nézni szemből.

Vannak ezek a különböző applikációk, amik átalakítják az arcodat. Először szelfit kell csinálni és az első dolog, ami feljön, hogy szerinte mi a nemed és eltalálta-e...persze fiú lettem :/

Volt olyan, ami talán a hasonmásodat kereste meg...nekem bambán belenéző, hugyorgó, pufi 40-50 éves apukákat hozott be (olyan 20 lehettem akkor).

Egyszer tévesztettek össze az egyik fiú osztálytársammal hátulról, azért mert neki fiúként volt hosszabb haja. Utána csak ikertesónak hívtuk egymást.

Nagyon tetszik a kopasz haj, de egyrészt félek, hogy akkor állandóan fiúnak hinnének, félek, hogy nem állna jól és ha meg akarom növeszteni akkor rengeteg szörnyű hosszúságú állapota lenne a hajamnak.

2021. jún. 8. 19:46
 16/61 A kérdező kommentje:
#15-ös! "kopasz haj" 🤣🤣🤣
2021. jún. 8. 21:17
 17/61 anonim ***** válasza:
100%
Na nagyon ügyes vagyok :D Lehet nem kellene félkómásan írogatnom
2021. jún. 8. 21:45
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer uszodába mentünk az osztállyal és hátbavert egy férfi tanár. Amikor megfordultam azt mondta bocs, azt hittem fiú vagy. Akkoriban vállig érő hajam volt, egyik oldalt borotválva.

Neten sokszor beszólnak, hogy tényleg nő vagyok-e.

Rövid hajam van most, kicsit fiús stílusú, mint a koreai pop énekes srácoknak.

Az a baj, hogy vékony szálú a hajam. Ha hosszabbra hagyom meg akkor lelapul, nagyon rosszul néz ki, öregít.. Ahogy fújja a szél úgy nézek ki mint egy kopasz csirke.

Volt hogy zavartak a bedzólások és parókát hordtam hogy hosszabb hajam legyen. Amúgy vékony vagyok, jó alakú, szép az arcom. Személyiségre komoly, férfias vagyok, talán ez is közrejátszik hogy fiúnak néznek. Most már lesz4rom hogy ki minek néz...

2021. júl. 8. 11:41
 19/61 A kérdező kommentje:

"Személyiségre komoly, férfias vagyok"

Miben lenne más, ha nőiesen lennél komoly?

2021. júl. 8. 13:27
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
Komoly - vessző - férfias. Két külön jelző. Nem azt írtam, hogy férfiasan komoly.
2021. júl. 8. 13:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!