Rövid hajú lányok! Néztek már fiúnak titeket? Fordult már elő veletek ilyen?
Akkor ez ilyen irodai dolog lehet, céges vagy közszféra, de valószínüleg nem vendéglátás.
Műköröm sem ajánlott?
Jó, de festett köröm, nyaklánc, fülbevaló azért simán elmegy egy ilyen helyen, meg gondolom a szoknya is.Gondolom persza az ilyen felső nem megengedett:
Persze, üzleti terület, konszolidált, intelligens emberek dolgoznak ott, nem olcsó ribik :D Van köztünk több rövid hajú nő is, akik a rövid haj mellett - így vagy úgy - nagyon is kiemelik a nőiességüket, én kizártnak tartom, hogy őket bárki is férfinak nézte volna. :)
Én nem vagyok ilyen, azért néztek párszor srácnak.:)
Praktikusabb a rövd haj vagy jobban is áll neked, mint a hosszú?
Legalább nem kell sokáig szárítani!
Én issé fiús vagyok ténylegesen! :) De szerintem abszolút jobban is áll nekem a rövid haj, mivel a hosszú hajat Ápolni kell, csak engem ugye nem érdekelnek az ilyen hajpakolások, meg a kiengedett haj, meg a diffúzoros isten-nyila hajszárító (göndör hajam van), szóval rajtam sokkal szebb a rövid.:)
Azért jól eldiskurálunk itt nyilános-privátban :D
#Sportoló vagy?
Addig jó míg szenzitív adat nem kerül ki, lehet a Pegasus kémszoftver a gyakorikerdesek fiókokat is ellenőrzi.
Semmi érdekeset nem fognak rólam megtudni, szóval csak nyugodtan. (Olyan kérdéseim vannak az oldalon, hogy pl. mire használjam fel a konzervdobozos kókusztejemet, amit ajándékba kaptam, meg ilyenek, de ha valakinek erre van kapacitása, hogy ezt nézegesse, hát hajrá :D )
Nem vagyok sportoló sem. :)
#49 Ki fogják következtetni, hogy azért iszol kókusztejet, mert laktózérzékeny vagy, illetve allergiás vagy a tehéntejre.
Egyébként miben nyilvánul még meg, hogy fiús vagy? Szereted az autókat meg nézed a focit, hogy a legtiikusabbakat mondjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!