Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez az oltakozásra buzdítás...

Ez az oltakozásra buzdítás nem mond ellent a vallásnak?

Figyelt kérdés

A vírust Isten küldte, hiszen mindennek ő a Teremtője, minden az ő akarata szerint történik, az emberek pedig fellépnek ezen akarat ellen.

Ez olyan mintha az özönvizet sem fogadták volna el az emberek, hanem búvárszivattyúkkal szívták volna a vizet.

Egy keresztény kormány "értékrendjébe", ahol még papok is az oltást reklámozzák, ez hogyan fér bele?

2021. máj. 24. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy emlékszem amikor az özönvíz jött, Isten előtte szólt Noénak, hogy építsen bárkát, és mentese meg az arra érdemeseket.

Mi van, ha Isten most úgy döntött, hogy először küld egy vírust jól ránk ijeszt, megbüntet minket, aztán a tudósok kezébe adja a kiutat?

Több tudós kezébe egyszerre, mert nem akar mindenkit elpusztítani.

Mi van, ha azzal, hogy elutasítom az oltást Isten segítségé utasítom el?

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok hívő, a te logikádat követem.

2021. máj. 29. 22:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a mindenható Isten segítsége egy olyan pancsolmány, amiről lényegében semmit nem tudunk és hosszú távú hatásai is kérdésesek még.
2021. máj. 30. 05:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A bárka talán ki volt próbálva?

Bevezet minket pontosan a terveibe?

Adna olyan vakcinát a tudósoknak, ami árt?

Az szállt fel a bárkára is, akit Isten kiválasztott, ha te nem veszed fel, nyilván Isten sem akarja, hogy védett legyél. Isten kinyújtotta a karját feléd, és te úgy döntöttél nem akarod megfogni.

A Föld meglesz nélküled. Semmi gond.

Ismét:A te logikádat követem.

2021. máj. 30. 06:57
 14/14 anonim ***** válasza:
A szabad akarat mond valamit?
2021. máj. 30. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!