Ez az oltakozásra buzdítás nem mond ellent a vallásnak?
A vírust Isten küldte, hiszen mindennek ő a Teremtője, minden az ő akarata szerint történik, az emberek pedig fellépnek ezen akarat ellen.
Ez olyan mintha az özönvizet sem fogadták volna el az emberek, hanem búvárszivattyúkkal szívták volna a vizet.
Egy keresztény kormány "értékrendjébe", ahol még papok is az oltást reklámozzák, ez hogyan fér bele?
"Isten küldte, hiszen mindennek ő a Teremtője"
Tényleg? Hát nem isten keverte ki helyettem a glettet mostanában és ha jól emlékszem én is festettem ki. Ennyit a vallásodról
Úgy is fel lehet fogni, hogy Isten küldte az oltást, hogy a hívei megmenekülhessenek.
Mindenki úgy forgatja a hitét ahogy kedve tartja.
Egyszer egy faluban nagy árvíz volt. Mindenkinek sikerült nagy nehezen elmenekülnie, csak az öreg plébánosnak nem. Felmászott hát a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:
- Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól!
Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt maga Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, csak nem volt hajlandó beszállni.
Kicsivel később egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopter is próbálta őt kimenteni, de azt sem fogadta el, mondván, hogy őt majd Isten menti meg! Végül annak rendje és módja szerint összedőlt a torony, és a derék pap vízbe fulladt vala…
A Mennybe kerülvén aztán, Isten színe előtt állva megkérdezte:
- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis hagytál megfulladni?! Miért nem segítettél??
- Fiam - szólt az ÚR – talán nem küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is? De hát neked semmi sem volt elég jó…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!