Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez az oltakozásra buzdítás...

Ez az oltakozásra buzdítás nem mond ellent a vallásnak?

Figyelt kérdés

A vírust Isten küldte, hiszen mindennek ő a Teremtője, minden az ő akarata szerint történik, az emberek pedig fellépnek ezen akarat ellen.

Ez olyan mintha az özönvizet sem fogadták volna el az emberek, hanem búvárszivattyúkkal szívták volna a vizet.

Egy keresztény kormány "értékrendjébe", ahol még papok is az oltást reklámozzák, ez hogyan fér bele?

2021. máj. 24. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%

"Isten küldte, hiszen mindennek ő a Teremtője"

Tényleg? Hát nem isten keverte ki helyettem a glettet mostanában és ha jól emlékszem én is festettem ki. Ennyit a vallásodról

2021. máj. 24. 16:41
 2/14 A kérdező kommentje:
ÉN nem vok vallásos. De a vallásosak mindenre ezt mondják, amit leírtam.
2021. máj. 24. 16:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Propaganda a szó amit keresel
2021. máj. 24. 16:45
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Ki olvasta még úgy hogy "hát nem isten verte ki helyettem"?😂😂😂😂
2021. máj. 24. 16:46
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Az összes házról is le kell bontani a tetőt meg a falakat, mert az esőt meg a hideget is isten küldi ránk, mi meg védekezünk ellene olyan hülyeségekkel mint a házak.. :D
2021. máj. 24. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
#4 ideje lenne pótolnod :D
2021. máj. 24. 16:51
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Úgy is fel lehet fogni, hogy Isten küldte az oltást, hogy a hívei megmenekülhessenek.

Mindenki úgy forgatja a hitét ahogy kedve tartja.

2021. máj. 24. 16:56
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es: A vírus keletkezését nem tudjuk. Az oltásét igen.
2021. máj. 24. 17:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha azt az embert is, aki a vírusok elleni oltást feltalálta, szintén Isten küldte?
2021. máj. 24. 17:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy faluban nagy árvíz volt. Mindenkinek sikerült nagy nehezen elmenekülnie, csak az öreg plébánosnak nem. Felmászott hát a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:

- Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól!

Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt maga Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, csak nem volt hajlandó beszállni.

Kicsivel később egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopter is próbálta őt kimenteni, de azt sem fogadta el, mondván, hogy őt majd Isten menti meg! Végül annak rendje és módja szerint összedőlt a torony, és a derék pap vízbe fulladt vala…

A Mennybe kerülvén aztán, Isten színe előtt állva megkérdezte:

- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis hagytál megfulladni?! Miért nem segítettél??

- Fiam - szólt az ÚR – talán nem küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is? De hát neked semmi sem volt elég jó…

2021. máj. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!