Miért hordanak egyes gazdag emberek olcsó Casio órákat szerintetek?
Figyelt kérdés
Bill Gates esetén talán érthető, neki köztudottan sokadrangúak ezek a dolgok, de vannak itt mások is, ráadásul még olcsóbb órákkal. 1-2 talán jól néz ki, és viszonylag drágább modell, de a többi esetben nem értem. Ferenc pápáról is tudom, hogy elég puritán.
2021. máj. 24. 08:39
31/33 A kérdező kommentje:
Steve Jobs fekete garbóiról is olvastam, hogy drágák voltak. Lehet, hogy igazad van a gazdagokkal kapcsolatban, de konkrétumot nem írtál, csak találgatsz, ha jól értettem. Azért köszönöm.
2021. máj. 31. 20:53
32/33 anonim válasza:
Mint ahogy mindenki más is találgat, mivel ezt konkrétan csak ők tudnák megmondani. Ami tény, és konkrétum, vannak is róla cikkek, hogy csak a luxusvillája hány millió dolár volt.
33/33 A kérdező kommentje:
Sőt, még Porsche Taycan-ja is van, nem titok... Nem gondolom, hogy mindenen spórolnának.
2021. máj. 31. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!