Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha eldugult a wc...

Mit tegyek, ha eldugult a wc vendégségben?

Figyelt kérdés

Pontosabban egy házibuliban, a pasim lakásában, szóval duplán ciki. Az emeleti vécében. Reggel 6ig buliztunk, szóval a többiek még biztos alszanak egy darabig, a földszinten alszanak.

Nagyon kínos lenne, ha bárki meglátná, segítsetek légyszi mihamarabb! Nem colt még ilyen velem.

L

2021. máj. 23. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Pumpa?
2021. máj. 23. 11:44
 2/17 anonim ***** válasza:
21%
Hajtsd le a tetőt aztán majd más megoldja.Ilyent láttam már.Az igényes emberek így csinálják.Vagy ott a pumpa az is használatba vehető...
2021. máj. 23. 11:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Pumpa, meleg víz, ha van valami drót szerű dolog (én egy vödörnek a vas fogókáját szedtem le amikor ugyanebbe a kínos helyzetbe kerültem), akkor azzal kaparni (ja, kicsit undi, de ha ez kell.. :D) csak vigyázz, ne sértsd fel a bevonatát a wc-nek.

Ha van háztartási sósav, azt is hagyhatod állni benne (ne spórolj vele, mehet az egész doboz) 1 óráig (ha van annyi időd :D), elvileg az le kell, hogy rendezze.

2021. máj. 23. 11:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van wc kefe, azzal is lehet, engedd tele vízzel a wc kagylót, majd a lyukban/lyuk felett erősen mozgasd fel-le a wc kefét, így ahogy nyomást fejtessz ki, par lökés után le szokta nyomni a cuccost.
2021. máj. 23. 11:50
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket, jöhetnek még ötletek! :)

Pumpát sajnos nem látok... ☹️

Vödör sincs itt fent, lemenni pedig nem szeretnék mert ha a vödörrel csörömpölök arra tuti felébrednek.

Háztartási Sósav tuti van valamerre, keresenlm de egyelőre nem találtam még.

Kefével, melegvízzel pedig próbaltam de egyelőre nincs eredménye. ☹️

2021. máj. 23. 12:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a vacsi a buliban?:D
2021. máj. 23. 12:12
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mitől dugult el??
2021. máj. 23. 12:21
 8/17 A kérdező kommentje:

Majonézes salit ettem rántott husival. :) Rendeltük. :)

Meg volt torta is.

2021. máj. 23. 12:34
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
Legközelebb ne a latrinán húzd le a repedt motorblokkot!
2021. máj. 23. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Közöld a pasiddal az örömhírt, - fel fog csillanni a szeme, hogy új lehetőségek nyílnak előtte! :D
2021. máj. 23. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!