Vendégségben ha nem vagytok jóbaráti viszonyban és menstruáltok akkor?
Figyelt kérdés
Ha sokszor találkoztatok már akkor nem kellemetlen szólni hogy megvan de mu van akkor ha nem olyan baráti a közeg?Kidobjátok a betétet úgy hogy ne lássa senki vagy szóltok hogy kudobhatjatok e vagy elrakjátok addig táskába?2020. jún. 23. 17:53
1/8 anonim válasza:
Ha a wc mellett nincs szemetes, kiviszem a konyhába szó nélkül.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja igen nincs szemetes a wc-nél
2020. jún. 23. 18:04
4/8 anonim válasza:
Nem szolnék, ha kitudod vinni kinti kukába észrevétlenül az jó ötlet, jól becsomagolva. Ha sehol sincs úgy kuka akkor táskába alaposan becsomagolva zacskóba, aztán amint lehet kidobni.Konyha kukába nem dobnám 😁
5/8 anonim válasza:
Én sem szólnék, de elgondolkodtam, hogy miért kellene?
6/8 anonim válasza:
Külön bejelenteni nem kell, és szerintem nem ciki se kukába dobni, se a táskádba elrakni. Én szerintem már mindegyiket csináltam. Amelyiket kényelmesebbnek érzed :) (25L)
7/8 anonim válasza:
Ba*ki! Még baráti csapatnak se jelentem be, hogy megyek cserélni. Te bejelented??? 😓
8/8 anonim válasza:
Én amikor voltam nyaralni, akkor nem volt kuka a wc-ben, csak a konyhában. Becsomagoltam wc papírba és zacskóba tettem, majd amikor mentem nyilvános wc-re, pl bevásárlóközpontban, akkor ott kidobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!