Ti mit gondoltok erről? (Többi lent)
Lehet, hogy elsőre ez egy kicsit viccesen hangzik, de a kérdés nem kamu. Nevelőapám szüleihez ünnepekkor járunk. Mivel csak 3 ágy van, így kénytelen vagyok nevelőapám apjával éjjel egy ágyba aludni. Északa olyanokat fing... Meg büdöseket is... Én meg még a WC-n se engedem ki vendégségbe, inkább menjen a hasam. Amikor ott vagyok, mindig fáj a hasam. Hogy engedhetném ki? Csak szerintem illetlenség WC-n kívül szellenteni???
Ui: Ez a kérdés tényleg nem kamu, csak erre kíváncs vagyok.
Egyszerű a képlet.
Felajánlod, hogy azon az egy éjszakán alszol a földön. Úgy mindenkinek kényelmesebb és te is sátrat tudsz verni egy picit messzebb.
Amúgy nem illetlenség WC-n kívül szellenteni. Nehogy már minden esetben szaladjunk a wc-re.
Ez a normális... ha elég idős leszel megérted, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is az életben.
Persze ez nem azt jelenti, hogy túlzásba lehet vinni a fingást és mindenhol megvan a helye de éjszaka alvás előtt/közben akaratlanul is előfordul.
Nekem reggel van ilyen.. ahogy felkelek azonnal eldurrantok 3-4 hatalmasat..... :D De konkrétan olyanokat, mintha gránát robbanna.
Napközben utána semmi. :D
Én azt nem értem, hogy neked attól fáj a hasad, hogy három napig nem eregetsz? Mert az lehetetlen, voltam kolis, a legprűdebb MissPina is elengedett egy-két galambot álmában, az ember erről nem tehet.
A wc-ben nyugodtan ki lehet engedni, de akár az udvarra is kimehetsz fingani, ott egy pillanat alatt elszáll :)
És máshol (nappaliban a földön pl) nem tudnál aludni? Mert a pukikérdésen kívül is elég kellemetlen lehet egy olyan öregemberrel egy ágyban aludni, aki ha jól értem, anyukád új férjének az apja, tehát nem egy közeli, bizalmas rokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!