Bochkor Gábor médiaszemélyiségnek mi a titka, hogy mindig olyan sikeres volt a nőknél?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 20:09
11/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, csak megint kénytelen voltam hallgatni a rádiót, és eszembe jutott a kérdés.
Néhány bölcsesség, amit az agyhalott Bochkor hordott össze az utóbbi hónapokban:
-a transzneműek azok, akik cserélgetik ott lent
-a makk amakkfán terem
- nem gond, h egy vállalkozónak az az elsődleges célja, h BMW-je legyen
- szitáron könnyű játszani, a legjobb szitárosok nem tudnak jobban játszani, mint Bochkor mester basszusgitáron
szóval gratulálok azoknak, akik ilyen embert intelligensnek látnak. Szerintem Bochkor az egyik legostobább médiaszemélyiség, halvány fogalma sincs a hétköznapi életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!