Hosszú hajú lányok, nők! Ti milyen hajat vágattok magatoknak?
Figyelt kérdés
Ha hátrafésülitek, akkor ilyen V alakot formál hátul, vagy egyenes az egész, vagy valami másabb fazont? Aki akar küldhet képet is, légyszi a korotokat írjátok, nem érzitek, hogy a korotokhoz képest idősebb, komolyabb fazont kelleme választani? Köszönöm!2021. máj. 19. 19:49
1/8 anonim válasza:
Kicsit tompább V alakot formál.
Amúgy elárulnád, hogy mit értesz idősebb, komolyabb fazon alatt? Miért van ez korhoz kötve?
16/L
2/8 A kérdező kommentje:
Azt figyeltem meg, hogy az idősebb nők, 35-40 felett már levágják a hosszú hajúkat, vállig érőre, vagy még rövidebbre és emiatt kérdeztem.
2021. máj. 19. 20:02
3/8 anonim válasza:
Én ilyet szoktam: [link]
Szóval hogy a vége egyenes legyen. A hossza nem feltétlenül egyezik a képen lévővel, azt szoktam kérni, hogy először a töredezett részt vágják le és utána igazítsák ilyen fazonúra.
23N
4/8 anonim válasza:
Sajnos most annyira megváltozott a hajam minősége, hogy nekem is rövidebbre kéne vágni. Még nem bírtam rászánni magam. Az arcomhoz egyelőre még illik a hosszú, de ha nem derül ki, mi a bajom és a hajam így marad, le kell vágatnom vállig érőre.:(
Most én vágom magamnak, viszonylag egyenes hátul.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: vérvételen voltál? Esetleg valami gyulladás, stressz miatt?
2021. máj. 19. 21:11
7/8 anonim válasza:
Az idosebb nok amugy azert vagatjak rovidebbre, mert az osz haj befestve nagyon elettelen, sprod vegu lesz, es ha egeszseges hajat akar vagy oszen hagyja, vagy festett rovidebb.
8/8 anonim válasza:
Egyenesre volt vágva, amíg hosszú volt (hátközépig érő), de múlt héten letolattam 6 millisre az egészet. Vágytam már valami nagy változásra, és most így szeretem 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!