Milyen lenne, ha elnevezném a fiamat Legolasnak, vagy Éomernek?
Figyelt kérdés
Esetleg a lányomat Lothlóriennek, vagy Nimrodelnek? Furcsán néznének ránk/rájuk? Gyűrűk ura fan vagyok :D.2021. máj. 17. 20:53
21/38 anonim válasza:
Miért ne lehetne tudományos karrier ilyen nevekkel?
Pékdául Dr.Prof. Lakatos Gandalf
Semmi furcsa nincs benne.
22/38 anonim válasza:
Nem tudom de siessetek már Gondorba mióta várunk... Frodó megint a gyűrűvel kukkolja a csajokat zuhanyház közben.
23/38 anonim válasza:
Pedig milyen szép nevek, pl.: Kovács Szarumán, vagy Szabó Théoden. Esetleg Horváth Gimlin. Kolompár Elrond :)
24/38 anonim válasza:
Valószínű furán, mert a mai idiótanevek között is vinné a prémet...
Amúgy benne vannak ezek a választható nevek listájában?
Szerintem szerencsétlen gyerek alig várná hogy 18 lehessen és megváltoztassa a nevét.
26/38 anonim válasza:
A tanárok névsor olvasásnál tuti elröhögnék magukat
27/38 anonim válasza:
Szimplán a Nimród, esetleg Gilgames név nem megfelelő? Ezek még létező keresztnevek is. Vagy Frodó helyett Godó ha gondolod, vagy amik még érdekesen hangzanak: Engelhard, Énok.
Ez az oldal pedig az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónevek jegyzéke, ahol keresgélhetsz.
28/38 anonim válasza:
Nekem a Dzsenifer is rejtély vagy 15 éve, hogy ilyen írásmóddal hogy lehetett bejegyzésre alkalmasnak minősíteni. Mi ehhez képest 15 évvel később a Legolasz?
29/38 anonim válasza:
Nem lehetne inkább egyszerűen Zsák Fos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!